Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr125 γρ. αλεύρι 50 γρ. αμύγδαλο σκόνη 125 γρ. ζάχαρη 5 αυγά 500 γρ. φυτική κρέμα ή κρέμα γάλακτος 600 γρ. περίπου γλυκό κεράσι 150 γρ. σιρόπι από το γλυκό 40[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Macarons γεννήθηκαν στην Ιταλία από τον σεφ της Αικατερίνης των Μεδίκων το 1533 κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Δούκα της Ορλεάνης που έγινε αργότερα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΜια τέλεια συνταγή φοντάν, (σουφλέ) με μπισκότο oreo, καβουρδισμένο αμύγδαλο, και σοκολάτα αρωματισμένη με πορτοκάλι. Όταν τα σπάτε, ξεχειλίζουν από ρευστή[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΣοκολατολατρείες, μια συνταγή για εσάς. Υπέροχο brownie σοκολάτας με επιπλέον σοκολάτα!! Μια επίστρωση με σάλτσα σοκολάτας, κράμπλ αμυγδάλου, κάσιους, και[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια τη ζύμη 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 85 γρ. αλεύρι αμυγδάλου (αμυγδαλόψιχα τριμμένη σκόνη) 150 γρ. ινδοκάρυδο (τριμμένη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια ταψάκι 22x28 εκ. ή 25x30 εκ. 12 κομμάτια: Για το brownie: 240 γρμ. σοκολάτα κουβερτούρα 52-55% κακάο τεμαχισμένη 180 γρμ. ζάχαρη άχνη 50 γρμ. βούτυρο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comη επιστροφή στο σπίτι μετά την εξόρμηση μου στην λαϊκή αγορά με βρίσκει με υπέροχα λαχανικά και με γευστικότατα, κατακόκκινα σαγκουίνια. κι εκεί που έσπαγα το[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΈνα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr«Ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά με τα χεράκια της και γέμισ από τ' άνθη η πλάτη, η αγκαλιά και τα μαλλάκια της...» Το διάσημο ποίημα του[...]
Πηγή: bostanistas.grΔύο από τα πλέον εμβληματικά υλικά της ζαχαροπλαστικής της νότιας Ιταλίας, τα αμύγδαλα και τα λεμόνια, συναντώνται σε μια θεσπέσια συνταγή του Κάπρι. Θα τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕναλλακτική λύση για να γλυκαθούμε με πορτοκαλένια γεύση. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 125 γρ. Βούτυρο 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 περίπου κούπες αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα φανταστικά υπέροχο cheesecake διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Με πρώτη επίστρωση από καραμέλα και καρύδια, με κρέμα τυριού αρωματισμένη με μπαχαρικά, με[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή, 3 υπέροχα γλυκά. Μους σοκολάτας, με τρεις διαφορετικές γεύσεις. Μπανάνα, καραμέλα, και φράουλα. Τέλος, με επικάλυψη μαύρης και λευκής σοκολάτας.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr