τουρτα ψυγειου με πτι μπερ | γαύρος στο φούρνο αργυρώ | κοκκινες πιπεριες | ρυζογαλο βεφα αλεξιαδου | κοντοσουβλι στο φουρνο αργυρω | σαμαλι βεφα αλεξιαδου | ριγκατόνι στο φούρνο | μακαρονοσαλατα με κρεμα γαλακτος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα - Σιροπιαστο

Βρέθηκαν 124 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Νεράντζι - Περγαμόντο φλούδες γλυκό

Οι φλούδες από περγαμόντο και από νεράτζι γίνονται υπέροχα γλυκά του κουταλιού. Είναι το μόνο γλυκό που είναι λίγο μπελαλίδικο, γιατί περνάμε μία μία τις[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Χρώματα και αρώματα ...του Φθινοπώρου με γλυκό[...]

Γλυκό Κυδώνι! Το πιο όμορφο και το πιο νόστιμο φρούτο του φθινοπώρου θεωρώ το κυδώνι.Το τρώμε με διαφόρους τρόπους όμως η βασική μας συνταγή είναι το γλυκό[...]

Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr
Η γαστρονομία του λουκουμά (ιστορία και[...]

Ιστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Καραμελωμένα μήλα

Υλικά 6-8 μήλα ½ φλ. Νερό 2 ½ φλ. Ζάχαρη ½ φλ. Σιρόπι γλυκόζης 1 κ.σ. ξύδι Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής Ξυλάκια και λαδόκολλα 1 μπολ με παγωμένο νερό[...]

Πηγή: nostimesyntages.wordpress.com
Περγαμόντο ρολέ

Αν με ρωτήσετε ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό του κουταλιού, χωρίς δεύτερη σκέψη θα σας πω το περγαμόντο!!!! Βέβαια και το βυσσινάκι, το νερατζάκι, το[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Και ομορφιά ...και γλύκα!

Γλυκό κουταλιού κολοκύθα Το φίλο σου κέρασε … γλυκό του κουταλιού Και τον εχθρό σου πάστα! Έλεγε η γιαγιά μου και ήθελε να μας τονίσει πόσο καλό είναι[...]

Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr
Νεράντζι - Περγαμόντο φλούδες γλυκό

Νεράντζι Οι φλούδες από περγαμόντο και από νεράτζι γίνονται υπέροχα γλυκά του κουταλιού. Είναι το μόνο γλυκό που είναι λίγο μπελαλίδικο, γιατί περνάμε μία μία[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
ΜΗΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΡΔΑΜΟ

3 μήλα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 1 λίτρο νερό 500 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ρούμι 8 γρ. κάρδαμο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 370 γρ. νερό 135 γρ. ζάχαρη 80 γρ. γλυκόζη Ετοιμάζουμε το[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
“Sacher-Torte” Αυστριακό Χριστουγεννιάτικο Κέικ[...]

''Sacher-Torte'', το πιο διάσημο Αυστριακό Χριστουγεννιάτικο Κέικ, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ! Χρόνος Προετοιμασίας : 60' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Πράσινο νεραντζάκι γλυκό

Τα ξινόδεντρα στην Ελλάδα δεν είναι αυτοφυή. Μας έχουν έλθει από την μακρινή Ανατολή, την Ινδία και την Κίνα. Φαίνεται όμως ότι βρήκαν τον τόπο τους στις[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Παγωτό μπανάνα

Αρνούμαι να αποδεχθώ ότι το καλοκαίρι τελείωσε, και μιας και ακόμα ο καιρός το επιτρέπει εξακολουθώ να φτιάχνω τα αγαπημένα μου παγωτά. Το σημερινό παγωτάκι[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Το μωσαϊκό της μαμάς

12 φύλλα  κρούστας 3/4 του ποτηριού ζάχαρη 600 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα 8 αυγά (χρειαζόμαστε μόνο τους 3 κρόκους) 3 βανίλιες 5 κουταλιές της[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Μανταρινάτο Επιδόρπιο...για μετά το κρέας!

Τσικνοπέμπτη σήμερα! Καλά ε; όλα τα "κρεατικά" στην πίστα και ο καθένας τιμά το έθιμο σύμφωνα με τον τρόπο που αγαπά. Όμως το κρέας που δεν μας "απολύπεται"[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Καταίφι με ξερά φρούτα

Μία δικιά μου καταπληκτική πρωτότυπη συνταγή. Υλικά: 1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά 600 γρμ. καταΐφι 200 γρμ. ξερά βερίκοκα 200 γρμ. ξερά δαμάσκηνα 200 γρμ. ξερά σύκα[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Κανταϊφι...γλυκίες αναμνήσεις!

Στο παρελθόν ανήκουν και οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς Τέλειωσαν και μαζί τους πήραν τις προετοιμασίες, τις γεύσεις και τις[...]

Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr
Εκμέκ κανταΐφι με μπανάνες και σοκολάτα (Παnοs)

Ένα αλλιώτικο εκμέκ κανταΐφι γεμιστό με μπανάνες και σάλτσα σοκολάτας. Μια καταπληκτική παραλλαγή εκμέκ κανταΐφι. Μοναδικές συνταγές όπως πάντα, από τις[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Παστέλι κορεάτικο με φρούτα

Υλικά για το παστέλι: 1 κούπα ψημένο σουσάμι 1 κούπα ψημένο ανάλατα φιστίκια 2 κ.γ. ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο ή άλλο φυτικό λάδι 1/4 κούπας καταψυγμένες ή[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ[...]

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μηλόπιτα σε κανταΐφι και κράμπλ αμυγδάλου

Μία πρωτότυπη και μοναδική συνταγή για μηλόπιτα με βάση από κανταΐφι, και για επικάλυψη, υπέροχο κράμπλ αμυγδάλου. Με μήλα, αχλάδια, σταφίδες, φρέσκο τζίντζερ,[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Σαραγλί με φυστίκι Αιγίνης

Προημερών που πηγα στα Γρεβενά στη φίλη μου τη Δήμητρα σκέφτηκα μαζί με τα άλλα να φτιάξω και κάτι για το μεσημεριανό τραπέζι , έτσι σκέφτηκα οτι τα[...]

Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr
Καρυδόπιτα σιροπιαστή

Η φίλη μου η Στέλλα με κέρασε πριν χρόνια αυτήν την καρυδόπιτα την πεντανόστιμη! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με σιρόπι Γλυκά ταψιού Άλλες κατηγορίες[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Παγωτό με κερασάκια μαρασκίνο

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, καταλαβαίνουμε επιτέλους ότι έχουμε καλοκαίρι. Σίγουρα αναζητούμε δροσιστικά επιδόρπια και πιο ελαφριά[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ζελέ λεμονιού από τη Σικελία

Είναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σπιτικό Υποβρύχιο Βανίλια - Μέλι - Πορτοκάλι

Καλό μήνα! Ημερολογιακά καλοκαιριάσαμε επισήμως! Ένα απο τα πλέον χαρακτηριστικά γλυκά του κουταλιού σας έχω σήμερα. Το αγάπησα απο την πρώτη στιγμή που το[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy