Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Εκτέλεση Ρίχνουμε στις μπριζόλες μετά το πλύσιμο, αλάτι,πιπέρι και ρίγανη. Τις βράζουμε για λίγο στο τηγάνι και όταν σωθεί το νερό και γίνει το κρέας τις[...]
Πηγή: greekcook.grΠείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;; Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται; Να μας "σπάει"[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπριζολίτσα, παραγγελιά του μεγάλου υιού οπότε φτιάχτηκε, αλλά όσο τις έβαζα στο φούρνο έφαγα μια πετριά και λέω...δεν ψιλοκόβεις και λίγες φλωρίνης από πάνω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ!! ΥΛΙΚΑ Πατάτες πλυμμένες καλά, με την φλούδα κομμένες λίγο πιο μικρές από κυδωνάτες 1 κύβο knor μισό ποτήρι νερό λίγο λάδι πάπρικα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣημείωση : εδώ η καινοτομία έγκειται στις μπριζόλες! Το έφτιαχνε έτσι η μάνα μου και τη βρίσκω πολύ καλή σαν ιδέα. Γιατί οι μπριζόλες εκτός από το ότι είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr6 χοιρινές μπριζόλες ώριμες ντομάτες τυρί φέτα ρίγανη 1 κούπα περίπου λάδι αλάτι, πιπέρι Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε σε[...]
Πηγή: cooktherapy.gr4 χοιρινές μπριζόλες, πάχους περίπου 2 - 3 εκ. 40 ml ελαιόλαδο 1 μέτριο καρότο, καθαρισμένο 1 μικρή πατάτα, καθαρισμένη 3 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένο τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr