Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Όσο πιο ώριμα είναι τα βερίκοκα που θα χρησιμοποιήσετε, τόσο το καλύτερο γιατί θα είναι πιο γλυκά! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. βερίκοκα 1 φακελάκι ζελατίνη σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τις μαρέγκες 3 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι ½ φλ. ζάχαρη ½ φλ. άχνη χρώματα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά) Για το Trifle 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35% 300 γρ. τυρί[...]
Πηγή: argiro.grΈνα πολύ δροσερό γλυκάκι που ταιριάζει υπέροχα μετά από ένα βαρύ γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 100ml Λιμοντσέλο χυμός και ξύσμα απο ένα λεμόνι 1 λίτρο παγωτό βανίλια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘα ξεκινήσουμε το γλυκό μας ετοιμάζοντας την μαρέγκα , μέχρι να ψηθεί θα έχουμε χρόνο να ετοιμάσουμε και το παγωτό μας. Υλικά για την μαρέγκα 3 ασπράδια αβγών[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΎλικά για την μαρέγκα 100 γρ. ασπράδι 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 δόση βανίλιας Υλικά για την μαρμελάδα 500 γρ. φράουλες 250 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για 6 μαρέγκες 50 γρ ψιλοκομμένα φυστίκια Αιγίνης 165 γρ ζάχαρη ξύσμα ξύλου βανίλιας ή 1 κουτ. του γλυκού βανίλια ζάχαρη 1 κουτ. της σούπας κορν φλάουερ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για την μαρέγκα 200 γρμ ασπράδια αυγών 200γρμ ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρμ ζάχαρη άχνη μισό κουταλάκι τσαγιού κρεμοριο μισό κουταλάκι τσαγιού κορν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την μαρέγκα 200 γρμ ασπράδια αυγών 200γρμ ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρμ ζάχαρη άχνη μισό κουταλάκι τσαγιού κρεμοριο μισό κουταλάκι τσαγιού κορν φλάουρ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚάθε βόλτα στην Κηφισιά στα παιδικά μου (αλλά και εφηβικά μου) χρόνια περιελάμβανε και ένα "τουρ" ανάμεσα στα ψυγεία και τις βιτρίνες του "old time fashion"[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την διάβασα σε ένα βιβλίο της Β. Αλεξιάδου και είναι για σάλτσα φράουλας. Τη χρησιμοποιώ για να γαρνίρω κρέμες, cheese cake ή ρυζόγαλο όπως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 4 μερίδες Για 8 μεγάλες μαρέγκες 115 γρ. ασπράδι (σε θερμοκρασία δωματίου), 225 γρ. ζάχαρη, 2 γρ. βανίλια, 10 γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κουταλάκι λευκό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜαρέγκα (Marengata) το Παγωτό των Παιδικών Αναμνήσεων! Υπέροχο, Γρήγορο παγωτό που όλοι έχουμε λατρέψει με Σοκολατένια βάση, Τραγανή Μαρέγκα και Βελούδινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr500 γρ. κεράσια απύρηνα και πλυμένα Για τις μαρέγκες 200 γρ. ασπράδια αβγών (από περίπου 6-7 αβγά) 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική + λίγη ακόμα για το πασπάλισμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr