Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας μέσα στο αλατόνερο κάνει το κρέας της πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Το βασικό μείγμα αποτελείται από νερό, αλάτι και ζάχαρη. Αν θέλουμε προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Τα 5 λίτρα είναι αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών. Η [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookpad.com/gr
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- δάφνες
- γαλοπουλα
- κάστανα
- γαρύφαλλο
- θυμάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΟχι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΝαι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Ναι
- Στο φούρνο Οχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Ναι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το cookpad.com/gr
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- δάφνες
- γαλοπουλα
- κάστανα
- γαρύφαλλο
- θυμάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy