Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Χρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ ωραία και εύκολη ιδέα για σπιτική μαγιονέζα στο άψε σβήσε. Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά 1\2 λεμόνι το χυμό 1 κ.γλυκού αλάτι 1 κ.σούπας ξύδι 1\4 κ.γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κρόκος αυγού 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 κουτ. σούπας λεμόνι ξύδι (ανάλογα τη γεύση μας) αλάτι πιπέρι 3 1/2 νεροπότηρα ηλιέλαιο ηλιέλαιο Οδηγίες Σε 1 μπωλ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά 1 κ.γ. μουστάρδα 1 κ.σ. ξύδι λευκό αλάτι πιπέρι προαιρετικά λίγη ρίγανη Οδηγίες 20 Minutes Ανακατεύουμε καλά το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο «μεταξωτό» τόφου (Silken tofu) έχει μια κρεμώδη υφή που το καθιστά τέλειο υποκατάστατο της κοινής μαγιονέζας σε σάντουιτς και σαλάτες ή ακόμη ως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕιναι ιδανική μαγιονέζα για να δυναμώσει την γέυση στα θαλλασσινά . Τι χρειαζόμαστε: 2 Κρόκοι αυγού Λάδι απο ενα κουτάκι αντζούγιες Ηλιέλαιο οσο παρει ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 μέτρια πατάτα βρασμένη και ελαφρά λειωμένη με το πηρούνι 2 αυγά ολόκληρα ωμά, δηλαδή μαζί με τα ασπράδια 2 κ.σ. μουστάρδα 1 πρέζα ζάχαρη τον χυμό από[...]
Πηγή: cookpad.com/gr