Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Για 4 άτομα 12 μέτρια μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλάτι 2 φλιτζάνια σπορέλαιο 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτ σούπας φρέσκο δεντρολίβανο 1 φλιτζανάκι του καφέ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό μπαρμπούνια 1½ φλιτζ. αλεύρι 1½ φλιτζ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 6-8 πιπεριές Φλωρίνης (ανάλογα με το μέγεθός τους) 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι 1[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μπαρμπούνια 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι σκόρδο αρκετό... 1,5 κουταλιά σούπας πελτέ ή φρέσκια τομάτα ανάλογη αλάτι,πιπέρι,ρίγανη μιά κουταλιά σούπας ξύδι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑυτή είναι μιά συνταγή της γιαγιάς, δοκιμασμένη χρόνια, που τραβάει άφθονο κρασάκι. Υλικά 2 κιλά μπαρμπούνια 4 κούπες λάδι 1 1/2 κούπα ξύδι 1 κούπα τομάτα[...]
Πηγή: greekmasa.grΧρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 30 λεπτά Κατηγορία: ψάρια Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: aples.grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά : 1 κιλό μπαρμπούνια 2 λεμόνια (Το χυμό ) Αλεύρι 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι ξύδι 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣυστατικά 1κιλό μπαρμπούνια ή κουτσομούρες Αλεύρι Αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1/2φλ.σταφίδες ξανθές 1φλ.κρασί[...]
Πηγή: zannetcooks.comΈνα πολύ νόστιμο και εύκολο πιάτο μας ετοίμασε η κυρία Ρένα Γαβρίλη που αξίζει να το δοκιμάσετε.Μπαρμπούνια τηγανιτά με σως! Υλικά: 12 μεγάλα μπαρμπούνια 3-4[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4-6 άτομα -20 μέτρια μπαρμπούνια καθαρισμένα -1 κούπα του τσαγιού ξύδι από κρασί -½ κούπα του τσαγιού πετιμέζι -1 κούπα του τσαγιού μαύρες[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα ΑλεύριΑλάτι χονδρόΠιπέριλίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμαΔενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό1 σκ. σκόρδοΕκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠαραδοσιακή Κυκλαδίτικη συνταγή Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 50 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1000[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπαρμπούνι μαρινάτο με μους παντζαριού: Εστιατόριο «Βαρούλκο», σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια (καθαρισμένα, χωρίς τα κεφάλια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά μπαρμπούνια: 4 μεγάλα ή οκτώ μικρά λεμόνι: 1/2, ο χυμός ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα αλάτι Για τη σάλτσα αλεύρι: 2 κοφτές κουταλιές ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.com