Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Τα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα ΑλεύριΑλάτι χονδρόΠιπέριλίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμαΔενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό1 σκ. σκόρδοΕκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 30 λεπτά Κατηγορία: ψάρια Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: aples.grΥλικά μπαρμπούνια: 4 μεγάλα ή οκτώ μικρά λεμόνι: 1/2, ο χυμός ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα αλάτι Για τη σάλτσα αλεύρι: 2 κοφτές κουταλιές ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπαρμπούνια μαρινάτα. Μια πολύ παλιά Επτανησιακή συνταγή του Νικ. Τσελεμεντέ, με απλά υλικά και εύκολη στη παρασκευή της, για ένα υπέροχο πιάτο, με αξεπέραστη[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές