Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ωραιότατο ψάρι το μπαρμπούνι για τηγανητό. Όταν είναι λίγο μεγαλούτσικο όμως γίνεται πολύ ωραίο στο φούρνο τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο, που του δίνει μια[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΣυστατικά 1κιλό μπαρμπούνια Αμπελόφυλλα από βάζο ξεπλυμένα και στραγγισμένα Λάδι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.γλυκάνισος 1/3από το ματσάκι μαϊντανός 1κ.σ.μέλι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΘέλω να έρθει η άνοιξη! Φτάνει πια κύριε χειμώνα! Να φύγετε! Να πάτε αλλού! Δε σας θέλω άλλο!!! Θα κάνω ένα "ανοιξιάτικο" φαγητό (προσωπική μου γνώμη) μπας και[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΤο πασίγνωστο ψάρι σε μια διαφορετική εκδοχή! Τα αμπελόφυλλα εκτός από το να προστατεύουν τα ντελικάτα μπαρμπούνια να μην κολλήσουν στη σχάρα, τα αρωματίζουν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια συνταγή για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κόκκινα ψαράκια, χωρίς να τα τηγανίζεις... Λεμονάτη, με τα μπαρμπούνια γεμιστά με μαϊντανό και σκόρδο, με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 1- 1.200 κιλ. μπαρμπούνια μέτρια Αμπελόφυλλα, ανάλογα με τα ψάρια 2 κ.κ ρίγανη, θυμάρι ή θρούμπι 1/2 φλ.τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 λεμόνι (το χυμό) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami