Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Τα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr750 γρ. μπαρμπούνια 60 ml. ελαιόλαδο 1 λεμόνι 30 γρ. αλεύρι 2 μικρές πατάτες 60 ml. γάλα μάραθος μαντζουράνα δενδρολίβανο αλάτι λευκό πιπέρι [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛαχταριστό μπαρμπούνι στο φούρνο ψητό στη λαδόκολλα με φρέσκα μυρωδικά και πιπεριές Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΩραιότατο ψάρι το μπαρμπούνι για τηγανητό. Όταν είναι λίγο μεγαλούτσικο όμως γίνεται πολύ ωραίο στο φούρνο τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο, που του δίνει μια[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο ράντισμα με το ουζάκι κάνει την διαφορά στην γεύση !!! Υλικά για 4 άτομα: 1½ κιλό μπαρμπούνια (ή κουτσομούρες), καθαρισμένα από λέπια και εντόσθια 1/2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο ράντισμα με το ουζάκι κάνει την διαφορά στην γεύση !!! Υλικά για 4 άτομα: 1½ κιλό μπαρμπούνια (ή κουτσομούρες), καθαρισμένα από λέπια και εντόσθια 1/2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό μπαρμπούνια 10 σπόρους κόλιανδρο 200-250 gr περίπου σιμιγδάλι ψιλό (ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού) 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά αλάτι χοντρό λάδι για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες[...]
Πηγή: greekcook.grΜπαρμπούνια στο Λεμόνι ...να φας μπαρμπούνι να καταλάβεις γιατί πρέπει να ζήσεις ως τα 90 σου Στον κάργα εκνευρισμένο από ψυχανώμαλες συνταγές[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια κάπως μεγάλα 2 φλιτζάνια τσ. ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι αλεύρι σκληρό αλάτι 7 λεμονόφυλλα Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα[...]
Πηγή: greekmasa.gr1-1 ½ κιλό μπαρμπούνια 1 ½ φλιτζ. αλεύρι 1 ½ φλιτζ. ελαιόλαδο Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα μπαρμπούνια μας. Πλένουμε πολύ καλά και τα στραγγίζουμε.[...]
Πηγή: cooklos.gr4 μπαρμπούνια των 250γρ.-300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια από λέπια και εντόσθια.[...]
Πηγή: cooklos.gr4 μπαρμπούνια των 250γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι στη σχάρα του φούρνου Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους[...]
Πηγή: cooklos.gr