Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 115 συνταγές
Μια πραγματικά υπέροχη χορτόπιτα που συνδυάζει τις νοστιμιές των ελληνικών χορταρικών και τις μοναδικές γεύσεις των ελληνικών τυριών, μέσα σε τραγανό[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι χορτόπιτες είναι εξαιρετικές αλλά γίνονται καλύτερες με σπιτικό φύλλο, γιατί τα χόρτα πάντοτε διατηρούν κάποια υγρασία που, ακόμα και μετά το ψήσιμο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ πιο νόστιμη πίτα που μοσχοβολάει Ελλάδα! Η γέμισή της αποτελείται από άγρια μυρωδάτα χόρτα, μοναδικής νοστιμιάς: μυρώνια, καυκαλήθρες, λάπατα, παπαρούνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή φύλλο για πίτες η σπιτική σφολιάτα αν χρησιμοποιήσετε φύλλο σφολιάτας εμπορίου θα χρειαστείτε έξτρα χυλό που θα τον φτιάξετε[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΈνας συνδυασμός που δίνει τέλεια αποτελέσματα! Έχω ξαναγράψει πόσο εκτιμώ τις «πανωμερίτικες» πίτες φούρνου. Αν στις πίτες τηγανιού είμαστε ειδικές[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 πακέτο παραδοσιακό φύλλο κατά προτίμηση φρέσκο 1 κιλό χόρτα (κατά προτίμηση άγρια, καυκαλήθρες, μυρώνια κλπ ) 500 γρ. σπανάκι φρέσκο 4 πράσα ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σας!!! Τελικά, μιαν αδυναμία στις πίτες την έχω... θα μου πείτε "μόνον στις πίτες;;;;" " Όχι μόνον", θα σας απαντήσω, αλλιώς θα γινόμουν food[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!!! Είδατε??? Σιγά σιγά οι επισκέψεις μου άρχισαν να πληθαίνουν, πιστεύω πως σύντομα θα μπούμε πάλι στους[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grTη συνταγή αυτή την βρήκα στο tlife και αμέσως τη δοκίμασα σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι παραδοσιακή, είναι νόστιμη και δεν θα σε βάλει στον μπελά του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι πίτες της Κρήτης είναι κυρίως πίτες τηγανιού (φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το χανιώτικο μπουρέκι , την κρεατότουρτα και τον τζουλαμά, αλλά στο φούρνο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι η εποχή της πίτας. Μέχρι τις Απόκριες δίνουν και παίρνουν στα σπίτια μας εδώ στην Κρήτη παντός είδους μυζηθρόπιτες τόσο με ξινή όσο και με γλυκιά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι καλύτερο από μια σπιτική πιτούλα? ΥΛΙΚΑ 1 κιλό διάφορα άγρια χόρτα( λάπαθα, σέσκουλα, τσουκνίδες, παπαρούνες,ραδίκια, ζοχοί) 1/2 κιλό σπανάκι 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΛοιπόν, όπως ξέρετε, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και η ιστορία έχει ως εξής: Το ποστ αυτό είναι παλιό. Πολύ παλιό. Περίμενε στο συρτάρι πολύ καιρό να βγει.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο να κάνεις μια ωραία χορτόπιτα είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα στον κόσμο· απλούστερο απ’ το να κάνεις ένα xl-άκι, αστείο μπροστά στο photoshop, πιο[...]
Πηγή: pandespani.comΦρέσκο σπανάκι με περίμενε σήμερα γυρίζοντας από το γραφείο – ας είναι καλά η μανούλα μου που μας προμηθεύει με φρέσκα προϊόντα από την λαϊκή της[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπειρες τηλεφωνικές συζητήσεις ...επί παντός επιστιτού . Φιλενάδα δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά φύλλο χωριάτικο και πίτες κάνω καλές. Έτσι ήρθε και το mail[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.com