Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Λιώστε τα 150 γρ. βούτυρο, αλείψτε ένα μέτριο ταψί και τοποθετήστε 1 φύλλο χωριάτικο, στη συνέχεια αλείψτε την επάνω πλευρά του φύλλου και πάλι με λιωμένο[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1 πακέτο παραδοσιακό φύλλο κατά προτίμηση φρέσκο 1 κιλό χόρτα (κατά προτίμηση άγρια, καυκαλήθρες, μυρώνια κλπ ) 500 γρ. σπανάκι φρέσκο 4 πράσα ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 400 γρ. ανάμεικτα χόρτα και μυρωδικά για πίτες (σπανάκι, σέσκουλα, κρεμμυδάκι, άνηθος) καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο γάλα 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν αρκετά κουραστικές. Όταν το κρυολόγημα και ο πυρετός "χτυπά" ένα μικρό παιδί, τα πράγματα δεν είναι ποτέ εύκολα. Ο χρόνος[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comΈνας συνδυασμός που δίνει τέλεια αποτελέσματα! Έχω ξαναγράψει πόσο εκτιμώ τις «πανωμερίτικες» πίτες φούρνου. Αν στις πίτες τηγανιού είμαστε ειδικές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά 1 κ. διάφορα χόρτα ( σέσκουλα, λάπατα, τσουκνίδα, σπανάκι, βρούβες κλπ. ή μόνο ένα από αυτά) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comTη συνταγή αυτή την βρήκα στο tlife και αμέσως τη δοκίμασα σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι παραδοσιακή, είναι νόστιμη και δεν θα σε βάλει στον μπελά του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι η εποχή της πίτας. Μέχρι τις Απόκριες δίνουν και παίρνουν στα σπίτια μας εδώ στην Κρήτη παντός είδους μυζηθρόπιτες τόσο με ξινή όσο και με γλυκιά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν «πετύχω» στον μανάβη τα χορταρικά που θέλω, πάντα φτιάχνω αυτήν τη πίτα, που είναι πολύ νόστιμη και μοσχομυρίζει. Η πίτα γίνεται τέλεια αν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣήμερα το μόνο που υπήρχε έτοιμο στο ψυγείο ήταν ένα μπωλ χόρτα τσιτσιριστά . Αντί όμως να φτιάξω τις Κρητικές χορτόπιτες που είχα κατά νου, είπα να[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπειρες τηλεφωνικές συζητήσεις ...επί παντός επιστιτού . Φιλενάδα δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά φύλλο χωριάτικο και πίτες κάνω καλές. Έτσι ήρθε και το mail[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓια τη ζύμη 300 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 πρέζα αλάτι 150 γραμμ. χλιαρό νερό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. γάλα για επάλειψη 1 αυγό για επάλειψη Για τη γέμιση 500[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό διάφορα χόρτα (σπανάκι, σέσκουλα, λάπαθα) πλυμένα και καλά στραγγισμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, με τα φύλλα τους 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 κιλό άνθη από κολοκύθια καθαρισμένα και καλά πλυμένα 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι 1/2 φλυτζάνι βούτυρο 1 φλυτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο όχι λιωμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά συνταγής 350 γρ. (3 φλιτζ.τσαγιού) Αλευρι Για Ολες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 2 αυγά 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 100 ml (1/2 φλιτζ.τσαγιού)[...]
Πηγή: icookgreek.com