Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Νοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠρομηθευόμαστε φιλέτα από γλώσσα, γαλέο, λαβράκι, ουρές πεσκανδρίτσας, τσιπούρα, επιλέγουμε τον χυλό και τη σάλτσα που μας αρέσει και ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 1 κιλό (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού (πέρκα, σφυρίδα, ξιφίας…), κομμένα σε κύβους 3 εκ. περίπου, 2 κόκκινες πιπεριές σε τετράγωνα (2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 4 κομμάτια φιλέτο άσπρου ψαριού (πέρκα ή μπακαλιάρος), σύνολο 700-750 γρ. περίπου, 8 πράσα, ½-1 καυτερή πιπερίτσα τσίλι, ξεσποριασμένη και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα (πέρκα ή λαβράκι ή παγκάσιους ή άλλα μάλλον χοντρά φιλέτα), σύνολο 700-800 γρ.,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 3 - 4 φιλέτα ψαριού (βακαλάος, γλώσσα ή κοκκινόψαρο) 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο καλής ποιότητας 3- 4 σκελίδες σκόρδο (πετάμε τις πράσινες[...]
Πηγή: greekcook.grΕίναι ένα φιλέτο λιπαρου ψαριού όπου το ψηνουμε στο αλάτι και σε αρωματικά βότανα. Τέλειο για την μπύρα το κρασί ή και σε κάθε γεύμα ακόμα και σε sushi. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά ΥΛΙΚΑ : 4 λαβράκια, φιλεταρισμένα[...]
Πηγή: foodtrails.grΦιλέτα ψαριού με αμύγδαλα για 4 άτομα Υλικά 4 φέτες άσπρου ψαριού (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γραμμάρια η καθεμιά λίγο αλεύρι 50 γραμμάρια βούτυρο[...]
Πηγή: greekouzina.gr