Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Λίγα μπουρεκάκια μελιντζάνας έκανα που τα αγαπούν και σκέφτηκα να σας τα βάλω να τα δείτε. Βέβαια κανονικά τα βουτώ σε μαρέγκα και μετά σε φρυγανιά τριμμένη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΜΠΟΥΡΕΚΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ Η ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ Κομμάτια 36 Υλικά 1 πακέτο φύλλα κρούστας 2 αυγά ½ φλιτζάνι ζάχαρη Βούτυρο η μαργαρίνη[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 1/2 κιλό κιμά χοιρινό 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 μέτρια κρεμμύδια πολτοποιημένα 1 πρέζα κανέλα 50 ml κρασί κόκκινο 1 κουτ. γλυκ. πελτέ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌταν το πορτοκάλι κάνει τη διαφορά! Πολύ νόστιμα μπουρεκάκια. Κατάλληλα και για μπουφέ. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1/2 κιλό κιμά χοιρινό 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 σουτζούκι πολύ καλής ποιότητος ας είναι λίγο καυτερό -εγώ το αγοράζω μόνο από τον Αρμένη στον Πειραιά περίπου 1/2 κιλό τυρί κασέρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Όλο και κάτι φτιάχνω γιατί η κουζίνα και η κατσαρόλα λειτουργούν χαλαρωτικά και ψυχοθεραπευτικά. Όσο κουρασμένη κι αν είμαι , στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής 1/2 κιλό φύλλο κρούστας Για τη γέμιση 300 γρ. κοτόπουλο βρασμένο και ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 αυγά 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΤης Τυρινής η προηγούμενη Κυριακή και τα γαλακτοκομικά είχαν τον πρώτο λόγο στο τραπέζι. Γαλακτοκομικά και παράδοση μια και είναι και τα δύο άρρηκτα δεμένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα κρητικά τυριά είναι τόσα πολλά και τόσο διαφορετικά από τόπο σε τόπο! Η χρήση τους σε διάφορες συνταγές είναι πια πολύ συνηθισμένη και απ’ ότι βλέπω[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι η εποχή της μυζήθρας. Της γλυκιάς μυζήθρας που λέμε στην ανατολική Κρήτη, του ανθότυρου που λένε οι Χανιώτες. Εκτός από τα καλιτσούνια - ανεβατά ή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠέντε υλικά για ένα κρητικό finger food ! Τα κρητικά τυριά είναι τόσα πολλά και τόσο διαφορετικά από τόπο σε τόπο! Η χρήση τους σε διάφορες συνταγές είναι πια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤης Τυρινής η προηγούμενη Κυριακή και τα γαλακτοκομικά είχαν τον πρώτο λόγο στο τραπέζι. Γαλακτοκομικά και παράδοση μια και είναι και τα δύο άρρηκτα δεμένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα περισσεύματα θέλουν "κανάκεμα" και λίγη "καπατσωσύνη" για να γίνουνε φαγάκι. Οι παλιές νοικοκυρές το είχαν αναγάγει σε τέχνη αυτό, μεγαλώνοντας πολυπληθείς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά χωριάτικη ζύμη: 1 πακέτο (850 γρ.) τυρί Καλαθάκι Λήμνου: 200 γρ. κοπανιστή Κυκλάδων: 100 γρ. μυζήθρα ή ανθότυρο ανάλατο: 200 γρ. αυγά: 5 κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φύλλο κρούστας για πίτες: 1 πακέτο (500 γρ.) φρέσκα κρεμμυδάκια: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 2 κουταλιές σούπας και επιπλέον ελαιόλαδο για το άλειμμα των[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλησπέρα!!!!! Τι κάνετε??? Εγώ είμαι καλά.. ανυπομονώ να έρθει το φθινόπωρο!!! Γενικά διανύω μία περίοδο που δουλεύω, γυμνάζομαι, ασχολούμαι με το decoupage..[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΤο ίδιο νόστιμα στο τηγάνι ή στο φούρνο! Βιαστικές αναρτήσεις, αναπάντητα σχόλια, αδιάβαστα emails , βιαστικά περάσματα από φιλικά blogs χωρίς σχολιασμούς,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο σπίτι κάθισα φίλοι μου το πρωί και το έρριξα στη μαγειρική μιας και είχα φύλλα στο ψυγείο φρέσκα και λαχανικά που αν δεν τα έφτιαχνα θα μου χαλούσαν.Τα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr