Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Γαλλική συνταγή για τούρτα με βάση αμυγδάλου και τραγανή στρώση πραλίνα. Τι χρειαζόμαστε: Βάση αμυγδάλου: 60 g σκόνη (αλεύρι) αμυγδάλου 130 g ζάχαρη άχνη 15 g[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το παντεσπάνι 4 αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 150 γρ. ζάχαρη 80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 35 γρ. κακάο Για τη μους 220 ml γάλα 3,5%[...]
Πηγή: akispetretzikis.comv\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Βασικά δεν είχα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΒασικά δεν είχα σκοπό να σας κολάσω...ειδικά μέρες που είναι..και ειδικά φέτος που δεν νηστεύω. Είχα σκοπό να ποστάρω συνταγές και αφιερώματα για λαχταριστά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια δική μου απλούστερη και μάλλον νοστιμότερη παραλλαγή της συνταγής Τούρτα μους σοκολάτα . Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 200 g πλάκα πραλίνας (pralinoise) 90 g[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μαγική σοκολατένια τούρτα Bueno Ferrero, νομίζω είναι λίγο από όλα τα έχει όλα. Την έφτιαξα πριν 6 χρόνια στα γενέθλια της Κατερίνας μου και άφησε τις[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΈνα πολύ νόστιμο, εύκολο, γρήγορο και ευωδιαστό γλυκό ψυγείου με σοκολάτα και φράουλες. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Τάρτες Γλυκά με φρούτα Γλυκά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠαραλαγή συνταγής με δικό μου τρόπο. Η φώτο είναι ενδεικτική. Υλικά: Για τη βάση μπισκότου: 100 γρμ. αμύγδαλο σε σκόνη 60 γρμ. ζάχαρη 110 γρμ. ζάχαρη άχνη 5[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά για το παντεσπάνι 4 αβγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 150 γρ. ζάχαρη 80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 35 γρ. κακάο Υλικά για την μούς 220ml[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕύκολη και πεντανόστιμη τούρτα σοκολάτας, χωρίς αυγά και γάλα. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 70 γρ. σοκολατένιους κόκκους ρυζιού 50 γρ. κουβερτούρα 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grτο τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας-ωδή στην κρέμα ganache Θυμάστε την τριλογία του Κισλόφσκι πριν αρκετά χρόνια;; Τρεις ταινίες που με είχαν "αγγίξει"![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1200 γρ. γάλα 8 αυγά 500 γρ. αλεύρι 2 πρέζες αλάτι 2 πρέζες ζάχαρη 600 γρ. πραλίνα φουντουκιού 330 γρ. κρέμα γάλακτος 2 κ. σούπας ζάχαρη άχνη 3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια υπέροχη λαχταριστή τούρτα πραλίνας φουντουκιού. Η απόλυτη απόλαυση της σοκολάτας… με μπόλικη σοκολάτα κουβερτούρα και καρύδια στο παντεσπάνι, χωρίς[...]
Πηγή: sintayes.grτο τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας-ωδή στην κρέμα ganache Θυμάστε την τριλογία του Κισλόφσκι πριν αρκετά χρόνια;; Τρεις ταινίες που με είχαν "αγγίξει"![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: Για 6-8 άτομα Για την τούρτα 4 κουταλιές της σούπας κακάο 60 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ 200 γραμμάρια ζάχαρη 6[...]
Πηγή: sidagi.grΜια νοστιμότατη και πολύ ευπαρουσίαστη Τούρτα Σοκολάτας και Φουντουκιού, με πλούσια γεύση και εορταστική εμφάνιση. Στο παντεσπάνι της κυριαρχεί η αγαπημένη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει βήμα-βήμα την τούρτα του ημιτελικού, αυτήν που κλήθηκαν να φτιάξουν οι 82 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό «Γίνε ζαχαροπλάστης»[...]
ΤΟΥΡΤΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ TORTA DIABELLA ΤΟΥ LUCA MONTERSINO Ειχα υποσχεθει τουρτα γενεθλιων και μου αρεσει να κραταω τις υποσχεσεις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr