Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
υλικά 350 γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 5-6 πιπεριές τύπου Φλωρίνης 1 κ.σ. σταφίδα μαύρη* 1 κ.σ. κουκουνάρι 1 κ.σ. κάππαρη σε άλμη 2 κ.σ. μαύρες ελιές 3 σκ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiPASTA CON MELANZANE ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΙΑΤΑΛΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΣΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΒΙΔΕΣ 1[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΗ καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.comΒίδες από την Μεσόγειο – Greek Kouzina Αρχική ζυμαρικά βίδες Μεσογείου Βίδες από την Μεσόγειο Υλικά 400 γρ. τριβέλι (βίδες) 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά,[...]
Πηγή: greekouzina.grβίδες Μεσογείου Βίδες από την Μεσόγειο Υλικά 400 γρ. τριβέλι (βίδες) 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη στη μέση, χωρίς σπόρους 100 γρ. ελιές χωρίς[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ "γκρεμολάττα" είναι ένα ενισχυτικό γεύσης που το χρησιμοποιούν στη Νότια Ιταλία. Το έμαθα από το "φίλο" μου το Jamie Oliver (δεν τον γνωρίζω αλλά τον αγαπώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες ελαφρού γεύματος) : 250 γρ. ζυμαρικό ολικής άλεσης (βίδες) 8 αντσούγες κονσέρβας στραγγισμένες 10 μαύρες ελιές 200 γρ. τόνος από κονσέρβα σε[...]
Πηγή: yumyum.gr