Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200ΓΡ. τοματοχυμό ½ κούπα ελαιόλαδο ½ κούπα βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 400 γραμμάρια περίπου 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200 ml. τοματοχυμό 50 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 4 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό) 100 γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1 συσκευασία λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 μικρές σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ντομάτα ψιλοκομμένη 1/2 κουτί[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο καλύτεροτεροοοοο κριθαράκι γιουβέτσι ευωδιαστό και μυρωδάτο! Σας έχει τύχει ποτέ να δημιουργήσετε κάτι που να είναι τόσο ωραίο/γευστικό που να σας κάνει να[...]
Πηγή: tasteandtell.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comτο πιο εύκολο, «ορίτζιναλ τεμπέλικο» γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι Το γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό comfort πιάτο της[...]
Πηγή: pandespani.com500 γραμ. κριθαρακι χοντρο ελαιολαδο για το τσιγαρισμα 4 φλυτζανια κεμπαπ σογιας (στα σουπερμαρκετ θα βρειτε της μαρκας fytro) 1 μικρο κρεμμυδι ξερο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΒοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό Υλικά 1½ κιλό βοδινό κιλότο (άκρο) 1 κρεμμύδι 2 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 γαρίφαλα 1 δαφνόφυλλο 1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.gr