Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Το γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια την ουρά μπεζέ 2.000 γρ. μοσχάρι ουρά 1.300 γρ. ζωμός μπρεζαρίσματος ελαιόλαδο Για το ζωμο μπρεζαρισματος (για 2 κιλά ζωμό) 60 γρ. ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comτο πιο εύκολο, «ορίτζιναλ τεμπέλικο» γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι Το γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό comfort πιάτο της[...]
Πηγή: pandespani.comΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΓιουβέτσι με λαχανικά Φαγητό απλό, τρυφερό και πολύ θρεπτικό! Μια από τις καλύτερες και νοστιμότερες επιλογές για μέρες με...φούρια. Μπορεί να σερβιριστεί ως[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr