Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2 μέτρια αγγούρια τριμμένα χοντρά στον τρίφτη 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1/2 ματσάκι άνηθο ή 10 φίλα δυόσμο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (Σερβίρει 8 ) 250 gr. Γιαούρτι 1 μικρό αγγούρι 10 φύλλα δυόσμο 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κοφτό κ. γλυκού αλάτι 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: sidages.grΥΛΙΚΑ 2 συσκευσίες (600γρ.) στραγγιστό γιαούρτι (KOUROUSHIS π.χ.) 2 φλ. αγγούρι τριμμένο στη χοντρή μεριά του τρίφτη 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑπό τις καλύτερες συνταγές για να φτιάξετε το γνωστό ορεκτικό. Στην Ελλάδα προσθέτουν άνηθο, ενώ εμείς στην Κύπρο συνηθίζουμε να βάζουμε αποξηραμένο δυόσμο.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚαλησπέρα! Χωρίς πολλά λόγια, το τζατζίκι αγαπημένο των Ελλήνων και όχι μόνο!!! Είναι δροσιστικό και γευστικότατο και αυτή η εκδοχή του θα σας χαρίσει αρώματα[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΥλικά: 1 κολοκυθάκι 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 5 φύλλα δυόσμο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 λεμόνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι Τρίβουμε το κολοκυθάκι στον χοντρό[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -1 κεσεδάκι γιαούρτi στραγγιστό -1 αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο καλά -1-2 σκελίδες σκούδο λιωμένες (ανάλογα την αντοχη σας) -1 κουτ. της[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΓια την κρέμα σκόρδου (για ένα βαζάκι με 6 κουτ. γλυκού κρέμα σκόρδου)* 2 κεφάλια σκόρδου 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη 1/2[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά για 1 μεγάλο μπολ 1 κιλό γιαούρτι σουρωτό 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ξίδι 1 μεγάλο αγγούρι ολόκληρο με το φλούδι του 4 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο Τζατζίκι είναι ένα δροσερό και κρεμώδες dip γιαουρτιού, με τριμμένο ή ψιλοκομμένο αγγουράκι, αρωματισμένο με σκόρδο και ένα αρωματικό χορταρικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 μικρό αγγούρι 300 ml (1 1/4 φλιτζανιού) στραγγιστό γιαούρτι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 30 ml (2 κουταλιές) ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 30 ml (2 κουταλιές)[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΘυμάστε μια ταινία με το Βέγγο που έλεγε: Σκόρδο το ελληνικό,σκόρδο το φλογοβόλο. Μιμούμενη τον Βέγγο βάφτισα το τζατζίκι φλογοβόλο. Η αλήθεια είναι ότι το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 μικρό αγγούρι 300 ml (1 1/4 φλιτζανιού) στραγγιστό γιαούρτι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 30 ml (2 κουταλιές) ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 30 ml (2 κουταλιές)[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 μεγάλο αγγούρι 500 γρ. γιαούρτι σακούλας 1 κουταλιά σούπας κομμένο φρέσκο δυόσμο 1 κουταλιά σούπας κομμένο μαιντανό 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 2 μικρές[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔροσερό και απολαυστικό τζατζίκι, από τα πλέον αγαπημένα της οικογένειας-,που συνοδεύει τέλεια κάθε είδους ψητά! Τι χρειαζόμαστε: 5 κεσεδάκια στραγγιστό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚλασσικό και αγαπημένο συνοδευτικό. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. γιαούρτι σακούλας ή ανθότυρο 1 αγγούρι φρέσκο 1-2 σκελίδες σκόρδο 40-60 γρ. ελαιόλαδο αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο τζατζίκι είναι η πιο διάσημη Ελληνική αλοιφή διεθνώς, αγαπημένο όλων των ντόπιων και τουριστών συνάμα. Αλλά και όλων όσων τρώνε τυλιχτά σουβλάκια, δηλαδή[...]
Πηγή: caruso.gr