Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Η πάπια δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Την τρώμε στα εστιατόρια που ξενοφέρνουν κι εκεί συνήθως ως «μαγκρέ» (magret), δηλαδή στήθος[...]
Πηγή: bostanistas.gr600 γρ. στήθος πάπιας με το δέρμα Αλάτι, πιπέρι μαύρο Για τη σάλτσα: 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 100 γρ. κοκκάρια ψιλοκομμένα (κρεμμύδια στιφάδου η[...]
Πηγή: cookpad.com/gr