Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 πάπια Για τη Γέμιση ¼ κούπας αμύγδαλο χοντροκομμένα 2 κουταλιές βούτυρο ¼ κούπας κρεμμύδι τριμμένο ¼ κούπας μανιτάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια μεγάλο διάστημα παλιότερα, η πάπια με πορτοκάλι υπήρξε το πιάτο που ουκ ολίγοι σεφ μαγείρευαν στα σπίτια, όταν οι οικοδεσπότες δέχονταν πολλούς[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1 πάπια, 1 3/4 -2 κιλά, μπόλικο λάδι για τηγάνισμα. Σος : 5 φλ. ζωμός κότας (φτιαγμένος με 1 ½ -2 κύβους ζωμού, ή ζωμό σε σκόνη), 2½ φλ. ξηρό Sherry[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα ιδιαίτερο πιάτο για ξεχωριστές περιστάσεις και όχι μόνον. Να προσέξετε μόνο να προμηθευτείτε καλής ποιότητας κρέας. Σερβίρετε την πάπια αλ’ οράνζ με[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτήθος πάπια φιλέτο με σύκα και βανίλιες Την παράταση σε καλοκαιρινό ματς παίζουν «ατρόμητα» τα μαύρα σύκα. Ηρωικά ως τα πέναλτι και παραπέρα, αν χρειαστεί, σε[...]
Πηγή: pandespani.com1 πάπια γύρω στα 1800γρ. 1 κ.γ. τζίντζερ 1 κ.γ. βασιλικό 1 κ.γ. αλάτι λίγο πιπέρι 0.5 μήλο 1 πορτοκάλι 2 φλ. νερό (για το ταψί) 1/2 φλ. μέλι 1/4 φλ. λάδι (ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πάπια κατεψυγμένη 1,5kg – 2kg. 1,5 lt νερό Σισαμέλαιο Σόγια σως Hoisin σως Μέλι Ξύδι μπαλσάμικο Αλάτι ροζ 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα 3 Αγγουράκια[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά συνταγής 1 παπάκι ολόκληρο γύρω στα 3½ κιλά 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 200 γρ. κιμά ½ φλιτζάνι ρύζι 50 γρ. κουκουνάρι 40 κάστανα ψητά, καθαρισμένα 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΚλασική εορταστική, γεμιστή πάπια ή χήνα, από την κεντρική Ευρώπη. Υλικά (για 2-3 άτομα) Μία πάπια 1 1/2-2 κιλών, έτοιμη για το φούρνο. Τα συκωτάκια και η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠάπια ψητή με ζουμερή σάρκα και κριτσανιστή πέτσα. Υλικά 1 πάπια 2 καρότα σε φέτες ελάχιστο δεντρολίβανο χυμός από 2 πορτοκάλια ρίγανη 3 σκ. σκόρδο σε φέτες 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ πάπια δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Την τρώμε στα εστιατόρια που ξενοφέρνουν κι εκεί συνήθως ως «μαγκρέ» (magret), δηλαδή στήθος[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 1 1/2 περίπου κιλό 2 κουταλιές σούπας βούτυρο ή φυτίνη 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο 3 φλ. τσαγιού νερό 1/2 κιλό ντομάτες φύλλα[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 2 κιλά περίπου 50 γρ. βούτυρο 7 μεγάλα κρεμμύδια 2 κιλά ραπανάκια 1 λίτρο νερό 150 γρ. μικρά κρεμμύδια 2 ποτηράκια κρασί Μαδέρας[...]
Πηγή: sidages.grΓεύση: Η κινέζικη μυρωδάτη πάπια, βρήκε στο αβγοκομμένο σέλινο τον καλύτερο Έλληνα φίλο της. Ο λεμονάτος εξωτισμός που δίνει το lemon grass στο αβγολέμονο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 4 μεγάλα στήθη πάπιας Για τη γλυκόπικρη σως 240ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 150ml δυνατό καφέ 120ml Cointreau πιπέρι καγιέν Για τη σάλτσα εσπεριδοειδών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 6-7 άτομα 2 πάπιες < 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 14 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα αποβραδίς στο ψυγείο, 1 κουταλάκι ανάμικτα μπαχαρικά (Mixed[...]
Πηγή: xrysessyntages.com