Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι το να φτιάξεις μπεσαμέλ είναι δύσκολη και μπελαλίδικη δουλειά. Δεν είναι όμως έτσι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε έναν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών τα οποία κατά κανόνα μπαίνουν στο φούρνο. Ενσωματώθηκε -σύμφωνα με[...]
Πηγή: e-syntages.grΥΛΙΚΑ για ένα ταψί παστίτσιο -100 γραμ. βούτυρο η μαργαρίνη -100 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 λίτρο γάλα -2 αυγά χτυπημένα όπως την ομελέτα -1 φλιτζ.[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΟδηγίεςΓια τον κιμά : Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά... The post Μπεσαμέλ με κιμά[...]
Πηγή: chefoulis.grΚι όμως υπάρχει. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε διάφορα νηστίσιμα φαγητά και αντικαθιστα επαξια την κανονικη 800 ml νερό 2 κουταλάκια γλυκού αφυδατωμένη[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 8 ) 4 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη 5 κ. σούπας αλεύρι (κοσκινισμένο) 750ml φρέσκο γάλα (μπορεί να πάρει και 1lt) 1 αυγό αλάτι, πιπέρι λίγο[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά 2,5 κούπες γάλα 1 κουταλιά βούτηρο αλλη 1 κούπα γάλα 4 κουτ. αλεύρι 1 κουταλιά κορν φλάουερ 1 αυγό αλάτι Εκτέλεση Ξεκινάμε βάζοντας σε χαμηλή φωτιά τις[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά για 1 δόση 2 κ.σ. μαργαρίνη 2 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα γάλα τριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι άσπρο 1 αυγό Εκτέλεση Λιώνουμε την μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΌπως γνωρίζουμε η μπεσαμέλ είναι γαλλικής προέλευσης. Στην Ελλάδα τόλμησε ο Νικόλαος Τσελεμεντές να την παντρέψει με ελληνικά φαγητά που έδεσαν αρμονικά σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΧωρίς να σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥποσχέθηκα ότι μετά από τον "βασιλιά του καλοκαιριού" τον μουσακά θα αναρτήσω και την πλήρη συνταγή για την μπεσαμέλ sournois. Την ονόμασα πονηρή γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο στη φωτιά. Βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη μπεσαμέλ αυτή τη φτιάχνει μία φίλη της μητέρας μου... Τη ρώτησα τη συνταγή περιμένοντας να μου πει το μυστικό υλικό... όλα ήταν πολύ απλά!! Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grMπεσαμέλ εύκολη, φτιαγμένη σαν την κρέμα του μιλφεϊγ, χωρίς κόπο και φόβο να μη σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κ. γάλα φρέσκο 3 μεγάλες κουταλιές βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι απίστευτη! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλεύρι ΓΟΧ 1 κούπα φυτίνη 1 κούπα κεφαλοτύρι 1 κουτί γάλα εβαπορέ 1 κουτί νερό (γεμίζουμε με νερό του τενεκεδάκι του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφριά, αφράτη, μαλακή και νόστιμη μπεσαμελ με λάδι. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 - 1/3 ποτηριού κρασιού λάδι ελιάς 1 λίτρο γάλα 2-3 αυγά 2,5 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφριά μπεσαμέλ με φίνα γεύση χωρίς βούτυρο που ταιριάζει απίθανα στα ογκρατέν, μουσακά, ακόμη και στο παστίτσιο. Τι χρειαζόμαστε: 4 κούπες γάλα φρέσκο 5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια ένα μέτριο ταψί Υλικά: 7 κ.σ αλεύρι 2 κ.σ φυτίνη 1 1/2 λίτρο γάλα 2 κρόκους αυγών(προαιρετικά) Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι μοσχοκάρυδο(προαιρετικά)[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr