Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Στα Γιάννενα και γενικότερα στην Ήπειρο φημιζόμαστε για τις πίτες μας. Μια παραδοσιακή και πεντανόστιμη πίτα είναι και η κρεατόπιτα που θα μοιραστώ μαζί σας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕξαιρετικά νόστιμη και εύκολη κρεατόπιτα. Την προτιμώ γιατί δεν έχει κιμά μέσα, αλλά κρέας καλά βρασμένο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 2-3 κρεμμύδια 3 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.... ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ 15 gr ΜΑΓΙΑ ΞΕΡΗ ΑΛΑΤΙ ΓΕΜΙΣΗ: 1 ΚΙΛΟ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΈνας τρόπος να αξιοποιήσουμε κρέας ψητό που μας έχει περισσέψει, αλλά να κάνουμε και τα παιδιά μας να φάνε λαχανικά. . Πραγματικά γεμάτη λαχανικά που της[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr1/2 κιλό κρέας ό,τι να είναι (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, γαλοπούλα, αρνί ένα είδος ή και δύο, τρία μαζί, μισό κιλό ή και περισσότερο βάζω όσο έχω) 1 πακέτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ξεχωριστή κρεατόπιτα που φτιάχνεται το Πάσχα στην Ήπειρο! Αν τη δοκιμάσετε νομίζω θα σας ενθουσιάσει! Υλικά 1/2 κιλό φύλλο κρούστας (μπορείτε να[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για το φύλλο 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. φυτική μαργαρίνη 200 γρ. γιαούρτι 1 αυγό λίγο αλάτι νισεστέ ή αλεύρι για το άνοιγμα των[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Καταρχήν βράζουμε το μοσχάρι σε μια κατσαρόλα, ξαφρίζοντάς το όταν χρειάζεται, δηλαδή βγάζοντας το υπόλειμμα που βγαίνει στην επιφάνεια. Στην ίδια κατσαρόλα,[...]
Πηγή: supersyntages.grΚρεατόπιτα Μικρασιάτικη Για μεγάλο ταψί: Υλικά 1 κιλό κρέας χοιρινό 1 κιλό κρέας αρνάκι ½ κιλό κρεμμύδια ξερά ½ φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο 1 φλιτζάνια[...]
Πηγή: greekouzina.gr