Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Και για να διευκρινίσω... Συνταγή να σας δώσω για λαγάνα, τώρα που η Κ.Δευτέρα μας αποχαιρετά,δεν υπάρχει λόγος... Όμως να σας παρουσιάσω την καταγωγή της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτο "ξέσπασμα" των περασμένων ημερών ήταν μια ακόμη συνταγή για ψωμάκι. Τώρα εσείς θέλετε να το πείτε: Focaccia, Tsiapata ή απλώς Λαγάνα επί το ελληνικότερο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για ένα πυρέξ 40Χ40cm 20 γρ. μαγιά νωπή 1 φλ. χλιαρό νερό αλεύρι όσο πάρει(περίπου 3 φλυτζάνια) 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι 20 ελιές Εκτέλεση: 1.Διαλύουμε[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΜπορούμε να βάλουμε πάνω στη λαγάνα ότι υλικά μας αρέσουν, όπως ελιές ψιλ/νες, σκέτες ή γεμιστές, χρωματιστές πιπεριές, διάφορα φρέσκα μυρωδικά. Συστατικά [...]
Πηγή: zannetcooks.com400-450 γρ αλεύρι για όλες της χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη 1 κουταλάκι γλυκού μέλι 250 ml χλιαρό νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ή περισσότερο 2 φλυτζάνια σταρένιο αλεύρι (κίτρινο) 2 κουταλάκια μαγιά στιγμής 1 1/2 κουταλάκι αλάτι, και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 500gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 ml νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1/3 κ.γλ. ζάχαρη 1/3 κ.γλ. ζάχαρη ¼ φλ. Μαυροούκι Εκτέλεση Ζεσταίνουμε λίγο από το[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΔεν θα σου πω πως είμαι τρελή fan των Σαρακοστιανών, ούτε πως κάθε Καθαρά Δευτέρα χτυπάω ταραμάδες κι ετοιμάζω τουρσιά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τα[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΛαγάνες με μυρωδικά Φούρνος Ηλεκτρικός: 220 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 60 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 15-20[...]
Πηγή: greekouzina.gr