Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
½ κιλό μάραθο 1 ματσάκι άνηθο ½ κιλό σέσκουλα 3 φρέσκα κρεμμύδια ½ κιλό καυκαλήθρες 1 χούφτα τριφύλλι χοντρό αλάτι πιπέρι 100 γραμμ μαλακή μυζήθρα 100 γραμμ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚλασικά νηστίσιμα γλυκάκια, ετοιμάζονται πανεύκολα και καταναλώνονται ταχύτατα! Η γέμιση τα κάνει νοστιμότατα και ξεχωριστά. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 250 ml ελαιόλαδο (1 ποτήρι) ή αραβοσιτέλαιο ή μίσο ελαίολαδο μισό αραβοσιτέλαιο 125 ml κόκκινο κρασί (μισό ποτήρι) 60 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (1/4 κούπα)[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΠασχαλινά υπέροχα, πανεύκολα, νηστίσιμα σκαλτσούνια !!! Υλικά συνταγής Για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλ. του τσαγιού σπορέλαιο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠασχαλινά υπέροχα, πανεύκολα, νηστίσιμα σκαλτσούνια !!! Υλικά συνταγής Για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλ. του τσαγιού σπορέλαιο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑφράτα πεντανόστιμα γλυκίσματα για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μπισκότα και κουλούρια Διάφορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣκαλτσούνια νηστίσιμα Η συνταγή αυτή δεν είναι σχετικά απλή και εύκολη και θέλει σημασία στην λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα όμως θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο[...]
Πηγή: greekouzina.grΤα σκαλτσούνια είναι το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό της Νάουσας Πάρου. Όσο πιο λεπτό είναι το φύλλο που ανοίγουμε, τόσο πιο νόστιμα και τραγανά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για (30-35 τεμάχια) Για την ζύμη 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120γρ φρέσκο βούτυρο 1 πρέζα αλάτι 2 κρόκους αυγών 2 κ.σ. ζάχαρη 2-3 κ.σ. ανθόνερο ή[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr3 1/2 φλ.τσ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη 2 φλ.τσ. ζάχαρη 7 κ.σ. νερό 3 κ.σ. αλεύρι 1 1/2 φλ.τσ. φρουί γλασέ ψιλοκομμένα 2 κ.σ. μέλι 1/2 φλ.τσ. σταφίδες Κανέλα οση[...]
Πηγή: cookpad.com/gr