Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
1½ κιλό στρογγυλό από βοδινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κομμάτι φρέσκια χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη (προαιρετικά) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 βοδινά rib eye Λίγο αλεύρι 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 3/4 κούπας σπιτικός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό βοδινό ουρά λίγο αλεύρι 2 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδου 700 γρ. ντομάτες 1 φύλλο δάφνης 2 γαρύφαλλα 2 ποτήρια κόκκινο κρασί αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό βοδινό σπάλα 3 - 4 κ.σ. αλεύρι 1/2 φλ. λάδι 1/2 φλ. κόκκινο κρασί 3 σκελίδες σκόρδο 1 κιλό κρεμμυδάκια 3 ξυλάκια κανέλα 3 καρφάκια[...]
Πηγή: sidages.grυλικά 1 κ. σπάλα βοδινή ή μοσχαρίσια σε μεγάλες μερίδες 750 ml σκούρα μπύρα 250 γρ. ψιλοκομμένο ντοματάκι 3 κρεμμύδια σε φέτες 3 καρότα σε χοντρά φετάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1,5 κιλό βοδινό ή μοσχάρι από σπάλα ή άλλο κομμάτι για κατσαρόλα, σε κύβους 1/2 φιάλη κόκκινο κρασί καλής ποιότητας* 3/4 φλ.τσ. κονιάκ ή μπράντυ 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 βοδινά rib eye Λίγο αλεύρι 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 3/4 κούπας σπιτικός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας βοδινό 60 γρ. καρότο 60 γρ. κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο Σέλερι Κόκκινο κρασί Brouilly (ή Νάουσα). Βούτυρο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 750 γρ. περίπου βοδινό καρέ (Rump Steak), 3 καρότα, 2 πράσα, 2 κρεμμύδια νέας εσοδείας (κεφαλές), ½ φλ. ζωμό λαχανικών (ή νερό), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comυλικά 1 1/2 κ. ουρά βοδινή, κομμένη απο τον κρεοπώλη σε φέτες 250 γρ.καπνιστή πανσέτα, σε χοντρή φέτα 300 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 4 βοδινές (κατά προτίμηση, διαφορετικά μοσχαρίσιες) μπριζόλες, πάχους 3- 3,5 εκ. αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέρι για τη σάλτσα "τσιμιτσούρι": 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1½ κιλό στρογγυλό από βοδινό ή μοσχάρι, κομμένο σε μερίδες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κομμάτι φρέσκια χοιρινή πανσέτα, ψιλοκομμένη (προαιρετικά) 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: argiro.grΤι χρειαζόμαστε: 1 βοδινή ουρά κομμένη σε μερίδες 2 μεσαία κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες 1 κονσέρβα κονκασέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ 11/2 κιλό ουρά βοδινού 250γρ βούτυρο 1 κ.σ. σπορέλαιο 2 κόκκους μαστίχας 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 5 σποράκια κάψες κάρδαμου 4 φύλλα δάφνης 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 1 1/4 κιλό (περίπου) ψαχνό βοδινό (μπούτι ή σπάλα) κομμένο σε κύβους, 750 γρ. εσαλότ (Shallots, μικρά ροζ κρεμμύδια) ξεφλουδισμένα ή ½ κιλό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 1 ½ κιλό ψαχνό βοδινό (rump steak ή topside π.χ.) 1 κρεμμύδι σε φετάκια + 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο σε ροδέλες 1 κλωνάρι σέλινο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜία σούπερ συνταγή με βοδινό και σάλτσαγια το γιορτινό τραπέζι Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου Προετοιμασία : 10 λεπτά Μαγείρεμα : 1 ώρα και 20 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr