Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Νόστιμο Λαχματζούν για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 650 γραμ. αλέυρι (περίπου) για όλες τις χρήσεις 40 γραμ. φρέσκια μαγιά λίγο αλάτι 400 μ.λ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grLahm» σημαίνει κρέας και «ajin», ζυμάρι. Σταθερή αξία στις γευστικές μας συνήθειες και ένα από τα λατρεμένα μου φαγητά. Με παίρνουν πίσω στα παιδικά μου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια 4-6 άτομα Για τη γέμιση 5 κουταλιές της σούπας φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές 3 κ. γλυκού μπούκοβο Αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠικαντικη, νοστιμη ανοιχτη πιτα. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 περίπου αναμικτο κιμά μοσχαρίσιο με αρνίσιο 3 κσ κρεμύδι ψιλοκομμένο 5 κσ ντοματα φρέσκια ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο και εξαιρετικά γρήγορο! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα αραβικές πίτες μεσαίου μεγέθους (16 πιττάκια ) 250 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά 250 γραμμ. αρνίσιο κιμά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρώτα φτάχνουμε τη ζύμη μας. Βάζουμε τη μαγιά σ΄ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό. Την αφήνουμε για 5 λεπτά να διαλυθεί και να φουσκώσει. Σε μια λεκανίτσα[...]
Πηγή: toarkoudi.grYΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι μαγιά, 2 πρέζες αλάτι, νερό (όσο χρειαστεί). Για τη γέμιση 150γρ. κιμά βοδινό, 150γρ. κιμά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο λαχματζούν με καταγωγή τη Μέση Ανατολή, είναι ένα στρογγυλό, λεπτό κομμάτι ζύμης που συνοδεύεται από κιμά, συνήθως μοσχαρίσιο, με διάφορα μπαχαρικά. Συχνά[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr3 κουταλάκια του γλυκού μπούκοβο 500 γραμμάρια αλέυρι για ζύμη 3 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας 200 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ 30 γραμ. φρέσκια μαγιά 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μισή κούπα του τσαγιού λάδι Μισή κούπα γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό , όσο πάρει[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την ζύμη: -1 κ.γ. ζάχαρη -1 φακελάκι μαγιά ξηρή -2 φλιτζάνια αλεύρι και αλεύρι για το ζύμωμα και τους πάγκους -3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό -1½[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΕ δεν είναι μόνο το σουβλάκι. Στο μικρό, πολύ μικρό Feyrouz , στον αριθμό 23 της επίσης μικρής οδού Καρόρη (κάθετη στην Αιόλου), θα βρεις ίσως το καλύτερο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λαχματζούν το πρωτοδοκίμασα πριν πολλά πολλά χρόνια στον Πειραιά. Ήταν δυο μαγαζιά στο Πασαλιμάνι που πούλαγαν αυτή τη λιχουδιά (το ένα τουλάχιστον υπήρχε[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΜια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νοτιοανατολική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι γεύσεις της ανατολίτικης και δη της αρμένικης κουζίνας συγκινούν από την πρώτη δοκιμή και τους πλέον αμύητους. Καλοφαγάδες και μερακλήδες τρέφουν μεγάλη[...]
Πηγή: bostanistas.grΛαχματζούν, η πίτσα της Ανατολής Ένα υπέροχο πιάτο με άρωμα ανατολίτικο. θα χρειαστούμε: (για 6 ατομικά λαχματζούν) 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΛΑΧ ΜΑΤΖΟΥΝ 200 γραμ μοσχαρίσιο κιμά 200 γραμ αρνίσιο κιμά 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 5 κ.σ. φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr