Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Πικαντικη, νοστιμη ανοιχτη πιτα. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 περίπου αναμικτο κιμά μοσχαρίσιο με αρνίσιο 3 κσ κρεμύδι ψιλοκομμένο 5 κσ ντοματα φρέσκια ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grclick for english υλικά για τη γέμιση 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3 κουταλιές ελαιόλαδο 400γρ κιμά μοσχαρίσιο 2 κουταλιές κύμινο 1-2 μικρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚιμαδόπιτσα ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ Λαχματζούν ή αλλιώς "πίτσα της ανατολής". Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη συνταγή και θέλει σημασία στην λεπτομέρεια. Η νοστιμιά της όμως[...]
Πηγή: greekouzina.grLahm» σημαίνει κρέας και «ajin», ζυμάρι. Σταθερή αξία στις γευστικές μας συνήθειες και ένα από τα λατρεμένα μου φαγητά. Με παίρνουν πίσω στα παιδικά μου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο λαχματζούν με καταγωγή τη Μέση Ανατολή, είναι ένα στρογγυλό, λεπτό κομμάτι ζύμης που συνοδεύεται από κιμά, συνήθως μοσχαρίσιο, με διάφορα μπαχαρικά. Συχνά[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΛαχματζούν με αραβικές πίτες και γιαούρτι Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 4 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: kouzzzina.grΥλικά συνταγής 8 έτοιμες αραβικές πίτες μικρές ή σπιτικές πιτούλες σύμφωνα με τη συνταγή 1/2 κιλό κιμάς αρνίσιος και μοσχαρίσιος, ανάμεικτος 2 φρέσκες[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ Το λαχματζούν ίσως πολλοί να το γνωρίζουν και απο την κυπριακή κουζίνα. Πρόκειται για παραδοσιακή πίτα με πικάντικη γέμιση απο κιμά και λαχανικά,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝόστιμο Λαχματζούν για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 650 γραμ. αλέυρι (περίπου) για όλες τις χρήσεις 40 γραμ. φρέσκια μαγιά λίγο αλάτι 400 μ.λ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο λαχματζούν το πρωτοδοκίμασα πριν πολλά πολλά χρόνια στον Πειραιά. Ήταν δυο μαγαζιά στο Πασαλιμάνι που πούλαγαν αυτή τη λιχουδιά (το ένα τουλάχιστον υπήρχε[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΜια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νοτιοανατολική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικα 1 λιβανεζικη πιτα (ετοιμη απο το σουπερ μαρκετ) 1 χοιρινη μπριζολα λαιμου ψιλοκομμενη 1/3 μικρο ξερο κρεμμυδι σε λεπτες φετουλες 1/3 πιπερια φλωρινης σε[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ Κρεμμύδια ξερά 6 μεγάλα ψιλοκομμένα Σκόρδο 2-3 σκελίδες ψιλοκομμένες Πιπεριές πράσινες κέρατο 2 ψιλοκομμένες Ντοματοπολτός 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΟι γεύσεις της ανατολίτικης και δη της αρμένικης κουζίνας συγκινούν από την πρώτη δοκιμή και τους πλέον αμύητους. Καλοφαγάδες και μερακλήδες τρέφουν μεγάλη[...]
Πηγή: bostanistas.grΛαχματζούν, η πίτσα της Ανατολής Ένα υπέροχο πιάτο με άρωμα ανατολίτικο. θα χρειαστούμε: (για 6 ατομικά λαχματζούν) 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr3 κουταλάκια του γλυκού μπούκοβο 500 γραμμάρια αλέυρι για ζύμη 3 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας 200 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΧρόνος Εκτέλεσης: 50 λεπτά Υλικά για 6 μεγάλες πίτες: 700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 300 γάλα εβαπορέ 150 νερό χλιαρό 1 φακελάκι μαγιά 1 κ. γλ ζάχαρη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr