Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Αυτή τη συνταγή ήθελα να την φτιάξω εδώ και αρκετό καιρό. Τη βρήκα σε ένα από τα περιοδικά της Χαράς και μου έκανε εντύπωση. Η οικογένεια όμως δεν είχε την[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλημέρα σας αγαπημένοι μου!!! Τσικνοπέμπτη σήμερα!! Και τι θα σας είχα??? Μπριζολίτσα φυσικά!!! Στη σχάρα!!!Με αρωματικά!!! Φυσικά συνοδεία με πατατούλες,[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔημοσιεύθηκε Οκτώβριος 18, 2018 Οκτώβριος 18, 2018 Δεν είναι πολύ ωραίο να κακομαθαίνουμε κάποιες φορές τον εαυτό μας, εμένα μου αρέσει να το κάνω. Να σας πω[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΕλαφρύ και πολύ νόστιμο φαγητό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Σερβίρει 4 άτομα 4 μπριζόλες χοιρινές (εγώ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά (για 4 άτοµα) 4 κοτολέτες χοιρινές ½ φλ. αλεύρι, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 2 κοφτές κουταλιές βούτυρο, ½ φλ. φρέσκο χυµό πορτοκαλιού, 2 κουταλάκια σόγια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 4 ωραίες κοτολέτες χοιρινές (με κόκαλο), 12 φέτες προσούτο, 1 μικρό κόκκινο μήλο ξεφλουδισμένο και ξεσποριασμένο σε λεπτά φετάκια, 75 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 4 ωραίες κοτολέτες χοιρινές (με κόκαλο), 12 φέτες προσούτο, 1 μικρό κόκκινο μήλο ξεφλουδισμένο και ξεσποριασμένο σε λεπτά φετάκια, 75 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚυριακάτικο πιάτο, γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Fusion πιάτο μιας και συνδυάζει ένα αγγλοσαξωνικό συνοδευτικό κρεάτων και ειδικότερα χοιρινού και πουλερικών με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ η προσθήκη του ούζου στις χοιρινές, οπότε δεν κάναμε τα κλασσικά αλλά έφτιαξα τις μπριζολίτσες έτσι! Μοιάζουν λίγο και με[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο κλασσικό είναι πάντοτε και πιο ωραίο. Μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο. Αυτό το φαγάκι, όπως και να το φτιάξεις, είναι best seller. Eδώ έχω προσθέσει μπύρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν η γιαγιά μου φοβόταν ότι το κρέας ήταν σκληρό, για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα, το έφτιαχνε συνήθως στη γάστρα, ώστε να ψηθεί στα ζουμιά του και να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι χοιρινές μπριζόλες, εκτός από τα κάρβουνα και τον φούρνο όπως πολλοί θα ξέρετε, γίνονται πολύ πολύ νόστιμες και στην κατσαρόλα!! Έτσι τις έφτιαχνε η αδελφή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚυριακάτικο πιάτο, γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Fusion πιάτο μιας και συνδυάζει ένα αγγλοσαξωνικό συνοδευτικό κρεάτων και ειδικότερα χοιρινού και πουλερικών με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα βερύκοκα μου αρέσουν πολύ! Και εκείνα που προτιμώ είναι τα άγουρα, επειδή μου αρέσουν τα άγουρα και ξινούτσικα φρούτα περισσότερο από τα ώριμα και γλυκά![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑυτή τη συνταγή ήθελα να την φτιάξω εδώ και αρκετό καιρό. Τη βρήκα σε ένα από τα περιοδικά της Χαράς και μου έκανε εντύπωση. Η οικογένεια όμως δεν είχε την[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜερίδες: 2 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 2 μπριζόλες χοιρινές κατά προτίμηση λαιμό αλάτι πιπέρι 1/2 ποτήρι νερού κρασί λευκό αλεύρι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤρυφερό φιλέτο μοσχαρίσιο με γλυκιά σος βερίκοκου... Σέρβιρε με ψητά βερίκοκα και ανανέωσε το κυριακάτικο μπάρμπεκιου με καλοκαιρινό τρόπο. Εύκολη 1 Ώρα και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html