Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (σνίτσελ) 8 φέτες κίτρινο τυρί 2 αυγά ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με λίγα λιπαρά 1 φλιτζάνι γαλέτα 1 κουταλιά του[...]
Πηγή: sidagi.gr