Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Φιλετάρεται εύκολα, έχει λίγα αγκαθάκια και απολαυστική γεύση. Μπορούμε άνετα να την εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grthe recipe in english υλικά 1/2 κιλό φιλέτα γλώσσας 1/3 ποτήρι αλεύρι ολικής άλεσης αλάτι πιπέρι 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά: 4 γλώσσες (καθαρισμένες ολόκληρες) 3 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. λευκό κρασί 1 κ.σ. κόκκους διαφόρων πιπεριών 1 κ.γ. μαντζουράνα 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 3 φιλέτα γλώσσας 1 κρεμμύδι 5 πατάτες 2 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 λεμόνι μουστάρδα 1 φλιτζάνι λάδι Εκτέλεση: καθίζουμε και κόβουμε τις[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 4 φιλέτα από γλώσσα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 4 κ.γλ. μουστάρδα απαλή 1 κ.γλ. μέλι 4 κ.σ. ελαιόλαδο Ξύσμα από 1 λεμόνι Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΓΛΩΣΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ Η γλώσσα είναι ένα κομμάτι κρέατος λίγο υποτιμημένο, έτσι έχει φανατικούς φίλους αλλά και κάποιοι δεν την συμπαθούν καθόλου. Να πω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΛΩΣΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ Η γλώσσα είναι ένα κομμάτι κρέατος λίγο υποτιμημένο, έτσι έχει φανατικούς φίλους αλλά και κάποιοι δεν την συμπαθούν καθόλου. Να πω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓλώσσα (ψάρι) λεμονάτη στο φούρνο με πατάτες Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15’, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 20’, Κόστος: 16 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό ψάρια γλώσσες[...]
Πηγή: foodtrails.grΜια εύκολη και νόστιμη συνταγή που αρέσει ακόμη και σ' αυτούς που δεν είναι λάτρεις των ψαριών. Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. φιλέτα γλώσσας 1 φλ. άνηθο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια εξαιρετικά απλή λύση για να φτιάξετε ένα γρήγορο και απόλυτα υγιεινό φαγητό είναι να το μαγειρέψετε στον ατμό! Γι' αυτό δε θα χρειαστείτε τίποτε άλλο από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.com4 γλώσσες (καθαρισμένες, ολόκληρες) 3 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά 1 κ.σ. σούπας μέλι 2 κ.σ. λευκό κρασί 1 κ.σ. κόκκους διαφόρων πιπεριών 1 κ.γ. μαντζουράνα 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΠολύ πρωτότυπη συνταγή ψαριού που κερδίζει εντυπώσεις! Τι χρειαζόμαστε: 6-8 φιλέτα γλώσσας 6-7 πράσα (ψιλοκομμένα) 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή απλή, ελαφριά και πολύ νόστιμη ακόμη και για όσους δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα ψάρια. Τι χρειαζόμαστε: 4 μέτρια φιλέτα γλώσσα 4 μέτριες πατάτες χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3 φιλέτα γλώσσας χοντρά 1 μεγάλο κρεμμύδι 5 πατάτες κανονικές 2 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 λεμόνι μουστάρδα 1 ποτήρι λάδι [...]
Πηγή: greekcook.gr