Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Αυτό το φανταστικό άσπρο γλάσο που καλύπτει τούρτες. Μπορείτε να καλύψετε τούρτες, να το πλάσετε σε σχήματα και φυσικά να του δώσετε χρώμα με χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρησιμοποιείται πάνω από τούρτα και είναι συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου. Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα ζάχαρη άχνη 1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού 2 κουταλιές χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 μέτριο βάζο nutella 100-150 ml κρέμα γάλακτος Βάζω σε ένα κατσαρολάκι νερό να βράσει και βάζω μέσα το βαζάκι της νουτέλας. Προσθέτω σιγά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΣΕ ΚΕ'Ι'Κ ΣΕ ΜΑΦΙΝ ΣΕ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.... ΥΛΙΚΑ: 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΓΑΛΑ (Η ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ) ΕΚΤΕΛΕΣΗ:[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grCream cheese frosting Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο! Ιδανικό για cupcakes, muffins, τούρτες, κέικ.. Η γλυκο-αλμυρή του γεύση είναι χαρακτηριστική και κάνει[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΜια συνταγή για ένα λαχταριστό γλάσο πορτοκαλιού, πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο να το φτιάξουμε μόνοι μαςκαι να το απολαύσουμε πάνω στο κέικ μας, ή στις τούρτες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ γκανάς είναι ένα γλάσο, κατάλληλο για πάστες και τούρτες, σοκολατάκια ή τρούφες, που δουλεύεται εύκολα και δίνει καταπληκτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο γλάσο έχει βάση την ζάχαρη. Το χρησιμοποιούμε για να καλύπτουμε διάφορα γλυκά όπως τούρτες, πάστες, βασιλόπιτες και πολλά άλλα. Μπορούμε να φτιάξουμε[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΓια διακόσμηση μπισκότων , τούρτα, κτλ. Υλικά 2 ασπράδια από μέτρια αυγά 1 κ. σούπας λεμόνι 3 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη 2 βανίλιες Συνταγή Βάζουμε[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grPin It Ίσως το καλύτερο γλάσο για επικάλυψη τούρτας !!! Σαν Μετάξι….. Υλικά 450γρ marshmallows 2 κ.σ. νερό 1 / 2 κ.γ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΛυώνουμε στην κατσαρόλα 1/2 φλυτζάνι βούτυρο βιτάμ. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ζάχαρη, κατά προτίμηση μαύρη και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις αρχίσει να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΛυώνουμε στην κατσαρόλα 1/2 φλυτζάνι βούτυρο βιτάμ. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ζάχαρη, κατά προτίμηση μαύρη και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις αρχίσει να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠόσες φορές δεν έχουμε λαχταρίσει μια τούρτα με γλάσο πορτοκαλιού μπροστά στο ψυγείο ενός ζαχαροπλαστείου; Κι όμως φίλοι μου είναι πολύ εύκολο να το φτιάξουμε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓΛΑΣΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ Το γλασο ζελατινης, ειναι ενα διαφανο γλασο, σαν πηχτο σιροπι, που χρησιμοποιειται ως επικαλυψη σε γλυκα με φρεκα φρουτα (οπως πχ οι ταρτες)[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠόσες φορές δεν έχουμε λαχταρίσει μια τούρτα με γλάσο πορτοκαλιού μπροστά στο ψυγείο ενός ζαχαροπλαστείου; Κι όμως φίλοι μου είναι πολύ εύκολο να το φτιάξουμε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνα υπέροχο αρωματικό γλάσο πορτοκαλιού, για επικάλυψη τούρτας, και γλυκών. Υλικά: 250 γρμ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι 100 γρμ. ζάχαρη κρυσταλλική 30 γρμ. γλυκόζη 8[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr