Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Καλό θα είναι να καταναλώνονται τα ψάρια πιο συχνά ψητά ή βραστά και όχι τηγανιτά, αφού το τηγάνισμα καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος των ω-3 λιπαρών οξέων που[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 τσιπούρες των 300γρ. περίπου ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι ρίγανη (προαιρετικά) στη σχάρα του φούρνου Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Τσιπούρες 4 Λεμόνι 4 φέτες κομμένες ροδέλες Ελαιόλαδο λίγο για κάθε τσιπούρα Αλάτι-πιπέρι κατά βούληση Ρίγανη λίγο Λαδόκολλα 4 κομμάτια στο μέγεθος της[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά τσιπούρα: 1 μεγάλη, περίπου 1,5 κιλό σέλινο: 2 κλωναράκια με τα φύλλα του μαϊντανός: 4-5 κλωναράκια σκόρδο: 2 σκελίδες σε φέτες κόλιανδρος ξερός: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ διάσημος σεφ σου δίνει μια νόστιμη συνταγή για ψαράκι με λαχανικά. Τι λες; Μήπως να πεταχτείς στην αγορά για τσιπούρα; Πηγή Μέτρια 45 Λεπτά 4μερίδες 1 1[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html4 τσιπούρες (περίπου 250 - 300 γρ. η καθεμιά), καθαρισμένες 2 καρότα (κατά προτίμηση βιολογικά), σε λεπτές φέτες 2 πατάτες (κατά προτίμηση βιολογικές), σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μεριδιάρικες τσιπούρες, καθαρισμένες 1 - 2 κλωνάρια σέλινο, για κάθε ψάρι, καλά πλυμένα 3 κουτ. σούπας λευκό κρασί για κάθε ψάρι 1 σκελίδα σκόρδου[...]
Πηγή: gastronomos.grΌλο το καλοκαίρι φαγαμε πολλέ νόστημες τσιπούρες στα κάρβουνα, αλλά τωρα που επιστρεψαμε σπιτι μας, ήρθε η ώρα για το φούρνο. Πανεύκολο φαγητό, αλλά[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΙΑ! ΥΛΙΚΑ 1 τσιπούρα ,η, οτιδήποτε μεγάλο ψάρι 3 μέτριες πατάτες 2 καρότα 2 κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (για 2 ψάρια) 2 μεσαίες τσιπούρες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ούζο 1 λεμόνι κομμένο σε φετάκια 4 κλαδάκια φρέσκο δενδρολίβανο 6 κλωναράκια μάραθο ½ φινόκιο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό) ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες[...]
Πηγή: sidagi.gr1 μεγάλο πράσο (μόνο το λευκό μέρος), κομμένο σε λεπτές φέτες 50 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 1 καρότο (200 γραμ.), κομμένο σε λεπτές φέτες 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 τσιπούρα 1000γρ. - 1.250γρ. 1 κιλό χοντρό αλάτι 1/4 του λίτρου σάλτσα αγιολί Πλένετε το ψάρι χωρίς να του βγάλετε τους βρόγχους και τα λέπια. Καλύπτετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το σπανακόρυζο 75 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο ,100 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο ,100 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα ,350 γρ. φρέσκο σπανάκι,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι μια εύκολη συνταγή και νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 4 τσιπούρες 4 σκελίδες σκόρδο ρίγανη λάδι λεμόνι Καθαρίζουμε πλένουμε και στεγνώνουμε τις τσιπούρες.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 2 τσιπούρες Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τη γέμιση: Ψίχα ψωμιού από μισό φραντζόλι 3 κ.γ. βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Μαϊντανό Αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 4 μεγάλες τσιπούρες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες δεν είχα αυτή τη φορά 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες 3-4 κλωνάρια σέλινο, ή σέλερι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (4) : 4 τσιπούρες μεγάλες, περίπου 400 γρ. η μια 2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες φύλλα δεντρολίβανου ( κλωναράκια) 1 κ. σ. φρέσκος βασιλικός 1 κ. γ.[...]
Πηγή: yumyum.gr