Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Γευστικότατο και απλούστατο χειμωνιάτικο φαγητό με γευστικότατες παραλλαγές Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο λάχανο αφράτο, όχι σφιχτό 350 γρ. κιμά (χοιρινό +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 μεγάλο λάχανο για την γέμιση 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1/2 κιλό χοιρινό κιμά 3/4 φλιτζανιού του τσαγιού ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 ξερά κρεμμύδια λιωμένα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά Λάχανο λευκό 1 μέτριο μαλακό Κιμάς μοσχαρίσιος και χοιρινός 600 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο Ρύζι 1 φλιτζάνι του καφέ Άνηθο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΕμάς και έτσι μας αρέσουν χωρίς αυγολέμονο και επίσης έχουν σάλτσα ντομάτας ή κόκκινης πιπεριάς και μπούκοβο. Υλικά: 1 μεγάλο λάχανο όχι σφιχτό Για τη γέμιση:[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΙΤΑ Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες , αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως και να το κάνουμε, η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ Λαχανοντολμάδες σπιτικοί σε μία συνταγή άκρως παραδοσιακή! θα χρειαστούμε: 2 ½ με 3 κιλά λάχανο (60 φύλλα περίπου) 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ Μεγάλη γευστική εμπειρία... θα χρειαστούμε: 2,5-3 κιλά λάχανο 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1,5 φλ.[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά λάχανο: 1 μεγάλο κιμάς μοσχαρίσιος: 200 γρ. κιμάς χοιρινός: 200 γρ. κιμάς αρνίσιος: 200 γρ. ελαιόλαδο: 100ml και λίγο επιπλέον για τη διακόσμηση[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτό το φαγάκι είναι το "απόλυτο" αγαπημένο μου και κάθε φορά αμελώ να το ποστάρω...Σήμερα όμως το θυμήθηκα εγκαίρως και το φωτογράφισα.. Είτε αβγολέμονο,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩραιότατο χειμωνιάτικο φαγητάκι, γλυκό με τη σαλτσούλα του τη ζεστή, το ρυζάκι και τα μυρωδικά του. Μην πανικοβάλλεστε για το τύλιγμα, δεν είναι δύσκολο! Θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα λάχανα στην εποχή τους, βέβαια δύσκολα βρίσκουμε τα καλύτερα. Παλιότερα τα λάχανα είχαν γεύση και φύλλα μαλακά τώρα τα περισσότερα έχουν φύλλα ξυλώδη και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και πολλών άλλων. Από[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤους λαχανοντολμάδες τους θεωρώ ένα κατ’εξοχήν μαμαδίστικο, οικογενειακό φαγάκι, λίγο παρεξηγημένο ίσως επειδή είναι χρονοβόρο ~ αλλά ασύγκριτο σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥπέροχοι και ξεχωριστοί!Θέλουν την ώρα τους για να γίνουν αλλά αξίζουν τον κόπο. Καθαρά χειμωνιάτικο πιάτο. Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά λάχανο 1, αφράτο και ελαφρύ ελαιόλαδο 1/3 του φλιτζανιού, για την κατσαρόλα κρεμμύδι ξερό 1, κομμένο σε φέτες, για τον πάτο της κατσαρόλας Για τη γέμιση[...]
Πηγή: icookgreek.com