Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 101 συνταγές
Υλικά 1 λάχανο ζεματισμένο καλά 1/2 κούπα λάδι για το ταψί Για την γέμιση 1/2 κιλό κιμά 2 κρεμμύδια μέτρια τριμμένα 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grυλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ζωμό από τις καραβίδες: 1 λίτρο λάχανο: 1 μεγάλο καραβιδάκι μικρό: 1 κιλό φρέσκο, καθαρισμένο (κρατάμε τα κελύφη για ζωμό) φρέσκα κρεμμύδια: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 1 μεγάλο λάχανο για την γέμιση 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1/2 κιλό χοιρινό κιμά 3/4 φλιτζανιού του τσαγιού ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 ξερά κρεμμύδια λιωμένα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Οι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜελάνι σουπιάς: Ένα από τα πιο δύσκολα, λόγω χρώματος, υλικά βρήκε τελικά το δρόμο του και κατέκτησε όλους τους ουρανίσκους που θέλουν να έχουν ύφος μπλαζέ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαγειρικά τρικ • Για να μην κολλήσει το φαγητό, είναι απαραίτητο να στρώσουμε οπωσδήποτε τον πάτο της κατσαρόλας με φύλλα λάχανου. • Η γεύση των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩραιότατο χειμωνιάτικο φαγητάκι, γλυκό με τη σαλτσούλα του τη ζεστή, το ρυζάκι και τα μυρωδικά του. Μην πανικοβάλλεστε για το τύλιγμα, δεν είναι δύσκολο! Θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΌχι ιδίαίτερα εύκολη συνταγή αλλά πολύ νόστιμο το αποτέλεσμα Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι του νερού σόγια-κιμάς 1 ποτήρι νερό 1/2 ποτήρι του νερού ρύζι γλασέ 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤα λάχανα στην εποχή τους, βέβαια δύσκολα βρίσκουμε τα καλύτερα. Παλιότερα τα λάχανα είχαν γεύση και φύλλα μαλακά τώρα τα περισσότερα έχουν φύλλα ξυλώδη και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα θα παντρέψω δυο διαφορετικές κουζίνες που δεν αποκλείεται βέβαια να έχουν κοινά σημεία. Τις μέρες του πόνου ξεφύλλισα και διάβασα δεν ξέρω κι εγώ πόσα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ μισο κιλο κιμα 5-6 φρεσκα κρεμυδακια 2 καροτα τριμμενα 1 μτσακι ανηθο ...2 φλυτζανια ρυζι του καφε μισο φλυτζανι ελαιολαδο αλατι πιπερι 3 κρεμμυδια ξερα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣτο σπίτι μας ποτέ δεν λέμε όχι σε κάθε λογής ντολμάδες. Οι παρακάτω είναι νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες. Υλικά 1 μεγάλο λάχανο βρασμένο Για τη γέμιση 1 ποτήρι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑυτό το φαγάκι είναι το "απόλυτο" αγαπημένο μου και κάθε φορά αμελώ να το ποστάρω...Σήμερα όμως το θυμήθηκα εγκαίρως και το φωτογράφισα.. Είτε αβγολέμονο,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια χορτοφάγους αλλα όχι μόνο! Τι χρειαζόμαστε: 1 μεσαίο λάχανο 1 κρεμμύδι 1-2 καρότα περίπου 18 χούφτες ρύζι καρολίνα αλάτι πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ Μεγάλη γευστική εμπειρία... θα χρειαστούμε: 2,5-3 κιλά λάχανο 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1,5 φλ.[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr