Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Χουνκιάρ Μπεγεντί λέγεται στα Τούρκικα και είναι μοσχάρι με φρέσκια ντομάτα και πουρέ μελιτζάνας. Τη βρήκα σε κάποιο περιοδικό που έλεγε ότι το συνηθίζουν να[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜία μοναδική πρόταση από την Καθημερινή για το Κυριακάτικο τραπέζι σας. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για "εντράδα".[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα! Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλά μαγειρέματα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο φαγητό μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό μοσχάρι (σε μερίδες, κομμάτι από το λαιμό του ζώου) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. του[...]
Πηγή: e-sofia.gr31/3/14 Καλή εβδομάδα φίλοι μου. Όπως ίσως έχετε διαπιστώσει έχω αρχίσει δειλά δειλά να καθιερώνω τη Δευτέρα σαν slow cooking day! Έχω αρχίσει να μαθαίνω και[...]
Πηγή: zannetcooks.comΈνα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα κλασικό μοσχάρι κοκκινιστό, με πολύχρωμες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη...οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΜοσχάρι κοκκινιστό με πελτέ από κράνα και σάλτσα κόκκινης Μια ξεχωριστή συνταγή για απαιτητικούς ουρανίσκους. θα χρειαστούμε (για 4 ατομικές μερίδες) 1 κιλό[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΑπό το συρτάρι τραβάω πάλι μια συνταγή. Κλασική, αγαπημένη, που θυμίζει οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Αγαπημένη για πολλούς, αλλά για μένα; Εγώ φανατική[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜετά τις πολλές νηστίσιμες συνταγές που φτιάξαμε πριν το Πάσχα, είναι καιρός να παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές με κρέας. Το αρνί είχε γενικά την τιμητική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι νουα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 πρασινη πιπερια κομμενη σε λεπτες φετες 1 συσκευασια κονκασε 1/2 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1,2 κιλά μοσχάρι από σπάλα (ζητήστε σπαλομίτα ή χτένι από σπάλα, που είναι τρυφερότατο κομμάτι), κομμένο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 100 γρ.) 2 μέτρια ξερά[...]
Πηγή: gastronomos.grΚαλησπέρα! Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλά μαγειρέματα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο φαγητό μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα αγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό, πεντανόστιμο. Αρέσει σε όλους, γιατί το συνοδεύουμε με ό τι επιθυμεί ο καθένας τους: ροδοκόκκινες τηγανητές πατάτες ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι νουα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 πρασινη πιπερια κομμενη σε λεπτες φετες 1 συσκευασια κονκασε 1/2 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓια το μοσχάρι 1.200 γραμμ. μοσχάρι (χτένι από σπάλα) 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 400 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr