Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Υλικά : 4 μερίδες μοσχάρι (ποντίκι κατά προτίμηση) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας ή φρέσκιες τριμμένες ντομάτες με 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα κλασικό μοσχάρι κοκκινιστό, με πολύχρωμες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr2 κιλά μοσχάρι (προτιμότερο είναι το χτένι σπάλας) 5 σκελίδες σκόρδο 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι ή λίγο αποξηραμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. ντοματάκια κονκασέ 1½[...]
Πηγή: argiro.grΚλασικό μαμαδίστικο Κυριακάτικο φαγητό !!! Υλικά 1 κιλό μοσχάρι 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 1μικρό πολύ κρεμμύδι σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό μοσχάρι (σε μερίδες, κομμάτι από το λαιμό του ζώου) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. του[...]
Πηγή: e-sofia.grΥΛΙΚΑ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι σε μπουκιές αλατισμένο και αλευρωμένο με 2 - 3 κ.σούπας αλεύρι 2 μεσαία κρεμμύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία φανταστική πρόταση από τον Γιάννη Λουκάκο για να φτιάξετε το κοκκινιστό σας. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχαράκι μακαρονάδα και μάλιστα με χοντρό μακαρόνι, ήταν το πιο συνηθισμένο Κυριακάτικο, αλλά και εορταστικό φαγητό, των παιδικών μας χρόνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 5 μελιτζάνες 1 κιλό μοσχάρι για κοκκινιστό κομμένο σε μπουκιές 5-6 ντομάτες τριμμένες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 250 γραμ. κεφαλογραβιέρα 1 ποτηράκι[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΠρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα μπουκάλι με μηλίτη.Σήμερα που ήθελε η οικογένεια κοκκινιστό τον χρησιμοποίησα και δεν το μετάνοιωσα. Δανειζόμενη πληροφορίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜετά τις πολλές νηστίσιμες συνταγές που φτιάξαμε πριν το Πάσχα, είναι καιρός να παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές με κρέας. Το αρνί είχε γενικά την τιμητική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grυλικά 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (κατά προτίμηση «ποντίκι») 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ή ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ από το ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ (1½-2 κουτ. της σούπας) 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΒαρκούλες μελιτζάνας με μοσχάρι και γκοργκοντζόλα Ας ξεκινήσουμε την ανάρτησή μας με ένα κουίζ τύπου "βρείτε τις ομοιότητες". Τι κοινό έχουν λοιπόν οι δύο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑπό το συρτάρι τραβάω πάλι μια συνταγή. Κλασική, αγαπημένη, που θυμίζει οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Αγαπημένη για πολλούς, αλλά για μένα; Εγώ φανατική[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο θεωρώ το καλύτερο μοσχάρι κοκκινιστό, δεν είναι όμως συνταγή της μαμάς αλλά της μητριάς μου. Τελικά όμως την επέβαλα στο σπίτι και τώρα το φτιάχνουμε κι[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΧουνκιάρ Μπεγεντί λέγεται στα Τούρκικα και είναι μοσχάρι με φρέσκια ντομάτα και πουρέ μελιτζάνας. Τη βρήκα σε κάποιο περιοδικό που έλεγε ότι το συνηθίζουν να[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια το μοσχάρι 1.200 γραμμ. μοσχάρι (χτένι από σπάλα) 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 400 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr