Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Το καλό το εστιατόριο (ή η καλή η ταβέρνα) είναι εκείνο στο οποίο πηγαίνεις «για το γλυκό». Εκείνο στο οποίο περιμένεις πώς και πώς να τελειώσει[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάει αρκετός καιρός που δεν έχω επισκεφθεί τη Γαλλία. Παλιότερα, δευτερεύουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις με καλούσαν συχνά - πυκνά στο Παρίσι. Κι εκεί, στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον χαλβά στην Ελλάδα τον συνηθίζουμε με ελαιόλαδο, που πραγματικά του δίνει έναν υγιεινό χαρακτήρα και σε κάνει να τον τρως χωρίς πολλές τύψεις. Στην Ανατολή[...]
Πηγή: bostanistas.grΘα τα μαζέψουμε όπου να’ ναι από τις παραλίες και την απλόχωρη βεράντα, για να μαζευτούμε στο μέσα σπίτι. Θ’ αφήσουμε πίσω μας τους πύργους της[...]
Πηγή: bostanistas.grΚυριακή μεσημέρι. «Να σου φτιάξω χαλβά Φαρσάλων;» με ρωτάει. «Ναι, φτιάξε ό,τι θες» της απαντώ ενώ πληκτρολογώ κάτι στο κινητό μου.[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν θα σας πάρει πάνω από 15 λεπτά να τον ετοιμάσετε. Προλαβαίνετε να τον φτιάξετε ακόμα κι όταν έρθουν, εντελώς ξαφνικά κι ανεπάντεχα, κάποιοι επισκέπτες[...]
Πηγή: bostanistas.gr