Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Το τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκό κέρασμα σήμερα από την αγαπημένη μας φιλενάδα Εύα Ζ. και το υπέροχο blog της Live the Life . Το Ευάκι μας κερνάει έναν εντυπωσιακό χαλβά με αγαπημένες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ σουσαμένιος χαλβάς "του μπακάλη" είναι το ένα είδος∙ στην Ελλάδα όμως και σε όλη την ανατολική Μεσόγειο υπάρχει και η διαφορετική, πολύ δημοφιλής[...]
Πηγή: bostanistas.grΜικρά νηστίσιμα γλυκάκια, εύκολα, γρήγορα και νοστιμότατα! Εξαφανίζονται στη στιγμή και δεν προλαβαίνουν να κρυώσουν! Δοκιμάστε τα! Τα Υλικά (Για 20 κομμάτια)[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grCranberries εδώ , rasberries εκεί μ' έκαναν κι εμένα οι φίλες μας, να κοιτώ σαν παραζαλισμένη! Όμως ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη και το καλό του μάγειρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι είναι ο νισεστές; Από το On Line Λεξικό του Κόμβου διαβάζουμε ότι είναι « αμυλάλευρο που το χρησιμοποιούν στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔιαφορετική συνταγή για τον κλασσικό σιμιγδαλένιο χαλβά. Γίνεται αφράτος και σούπερ αρωματικός. Μια υπερπαραγωγή χαλβά!!!! Υλικά: 1 κούπα σπορέλαιο ή 3/4[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΣπιτικός χαλβάς ψυγείου με φρούτα!!!Της Ντίνας Νικολάου! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τον χαλβά: 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. ζάχαρη 1 l. φρέσκο γάλα 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕπιδόρπιο της στιγμής με απίθανες γεύσεις!!! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά 1 κομμάτι χαλβά βανίλια ½ μήλο 2 κουταλιές καρυδόψιχα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈφαγα για πρώτη φορά αυτό το χαλβά στη Γαστούνη Ηλείας, όταν τον έφερε στο σχολείο μια συναδέλφισσα για να μας κεράσει, και έκτοτε τον φτιάχνω πάντα έτσι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαιτητικός, βραστός χαλβάς, με ζελέ και ινδοκάρυδο. Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι σιμιγδάλι χοντρό 3 νεροπότηρα ζάχαρη 1 νεροπότηρο σπορέλαιο 1 νεροπότηρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο, διαφορετικό γλύκισμα πολύ καλοκαιρινό αφού είναι γλυκό ψυγείου! Τι χρειαζόμαστε: 2/3 φλυτζανιού σταφίδες 4 κουταλιές σούπας ρούμι 4 ποτήρια γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.gr