Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Συνταγή της μαμάς σε παραλλαγή! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλέυρι ολικής Λάδι μισή κούπα μισή κουταλιά γαρύφαλλο μισή κουταλιά κανέλλα Για το σιρόπι 1 κούπα νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 2 ποτήρια αλεύρι 1 ποτήρι λάδι Για το σιρόπι 2 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας κανέλα σκόνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια αλεύρι 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη 1/2 ποτήρι πετιμέζι 3 ποτήρια νερό 1 κουταλιά της σούπας κανέλα 1/4 κουτ. του γλυκού γαρίφαλο Καρύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr120 γρ αλεύρι 70 γρ βούτυρο 200 γρ ζάχαρη 250 ml νερό Κανέλα Οδηγίες Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό που είναι χλιαρό και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν σας πω ότι θα χρειαστεί μόνο 3 συστατικά για αυτήν την συνταγή, θα με πιστέψετε; Ναι, είναι τόσο εύκολο! Και η προετοιμασία διαρκεί μόλις 10 λεπτά! Αυτή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1½ φλ. τσαγιού Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 1½ φλ. τσαγιού ζάχαρη 200 γραμμ βούτυρο 2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι 5 αυγά 250 γραμμ. αμύγδαλο τριμμένο 2 κ. γλ. ξύσμα[...]
Πηγή: argiro.grΗ πρώτη μου ανάρτηση έχει, νομίζω, και σημασιολογικό χαρακτήρα... Σύμφωνα με την αγαπητή Βικιπαίδεια " Λόγω της μαλακής υφής του γλυκίσματος, ως χαλβάς[...]
Πηγή: cookika.comΧαλβάς. Ένα γλυκό απόλυτα συνυφασμένο με την παιδική μου ηλικία. Ένα συμβολικό και γιορτινό έδεσμα. Ένα γλυκό που έχει μια ιδιαίτερη αξία για το συγκεκριμένο[...]
Πηγή: cookika.comΥλικά Για τον Χαλβά: 75 ml σπορέλαιο 150 gr σιμιγδάλι χοντρό Σιρόπι: 375 ml νερό 250 gr ζάχαρη 50 ml Τεντούρα Ξύλο κανέλλας Γαρύφαλλα 1/4 λεμόνι Για την κρέμα:[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΧαλβάς με αλεύρι απο εκπομπή του Μαμαλάκη Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια αλεύρι Για το σιρόπι 2 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 κουτ.σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ,σπάμε το ρόδι-όχι στην πόρτα,όχι στο κεφάλι ,το ξερό, (δικό μας,του καλού μας...αδιάφορο!...),μα μέσα στην αγαπημένη μας[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ σουσαμένιος χαλβάς "του μπακάλη" είναι το ένα είδος∙ στην Ελλάδα όμως και σε όλη την ανατολική Μεσόγειο υπάρχει και η διαφορετική, πολύ δημοφιλής[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 200 γραμμάρια Λάδι 2 φλιτζάνια αλεύρι 1 φλιτζάνι καρύδια 3 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη 4 φλιτζάνια νερό Προετοιμασία του Χαλβά Βάζουμε την Κρυσταλλική[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΈνα Ελληνικό παραδοσιακό, νηστίσιμο γλυκάκι με πραγματικά τρία υλικά που υπήρχαν σε κάθε σπίτι: αλεύρι, ελαιόλαδο και πετιμέζι! Όσο για το νερό, δεν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑλευροχαλβάς με ιδιαίτερη γεύση! Στη συνταγή για το σιμιγδαλένιο χαλβά είχα κάνει κάποιες αναφορές για την προέλευση της ονομασίας και κάποια ακόμη στοιχεία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grPathfinder Food - WebTV series. Σειρά επεισοδίων για την ιστορία των γεύσεων και των τροφών. Χαλβάς: Η ίδια η λέξη προέρχεται από την αραβική ρίζα hulw, που[...]
Τον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧαλβάς με αλεύρι, μια συνταγή για παραδοσιακό Χαλβά σε ατομικές μερίδες που είναι ένα από τα πιο νόστιμα γλυκά. Για να τρώει η μάνα και του παιδιού να μην[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr