Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. σιμιγδάλι χονδρά ή ψιλά 200 γραμ. καλαμποκέλαιο 1 κούπα αμύγδαλα ψιλοκομένα Σιρόπι: 2 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κομματάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛατρεμένο γλυκάκι, απαραίτητο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας !!! Υλικά: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΧαλβάς Ο χαλβάς εδώ είναι λίγο διαφορετικός από άλλες περιοχές της Ελλάδος ,για το λόγο ότι προσθέτονται οι σταφίδες και το φρέσκο βούτυρο καλής ποιότητας της[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧαλβάς σιμιγδαλένιος Κομμάτια: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 5′, Χρόνος μαγειρέματος: 20′, Κόστος: 2,00€ ΥΛΙΚΑ : 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: foodtrails.grΔεν θα σας πάρει πάνω από 15 λεπτά να τον ετοιμάσετε. Προλαβαίνετε να τον φτιάξετε ακόμα κι όταν έρθουν, εντελώς ξαφνικά κι ανεπάντεχα, κάποιοι επισκέπτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜέχρι να έρθει η ώρα των πασχαλινών λιχουδιών και όσο νηστεύεις κάνε κάτι απλό! Ετοίμασε παραδοσιακό χαλβά από σιμιγδάλι και αρωματισμένο με φυσικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια παραλλαγή του αγαπημένου μας κλασικού χαλβά με σιμιγδάλι και ελαιόλαδο. Το πορτοκάλι, που του προστίθεται, του χαρίζει απίθανο άρωμα και γεύση, μετριάζει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα Ελληνικό παραδοσιακό, νηστίσιμο γλυκάκι με πραγματικά τρία υλικά που υπήρχαν σε κάθε σπίτι: αλεύρι, ελαιόλαδο και πετιμέζι! Όσο για το νερό, δεν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Από την Εμμανουέλα Κόκκαλη Για τον χαλβά: 2 1/2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο Για το σιρόπι: 4 φλιτζάνια νερό 3 φλιτζάνια ζάχαρη 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΕνας διαφορετικός και πολύ νόστιμος χαλβάς από τη Βέφα Αλεξιάδου!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. ταχίνι 1/2 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Σιμιγδάλι 1/2 πακέτο χονδρό Βούτυρο 125 γρ Κουκουνάρια ή Αμύγδαλα 1 φλυτζάνι του καφέ Για το σιρόπι Νερό 2 ποτήρια Ζάχαρη 1 ποτήρι Πορτοκάλι 2 (το ξύσμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πορτοκάλι 1 1/2 ποτήρι μόνο τον χυμό του Σιμιγδάλι 3 1/2 ποτήρια (το ψιλό) Ζάχαρη 1/2 ποτήρι Καλαμποκέλαιο 1 1/2 ποτήρι Αμύγδαλα 1 ποτήρι χοντροκομμένα[...]
Πηγή: chefoulis.grΘα τα μαζέψουμε όπου να’ ναι από τις παραλίες και την απλόχωρη βεράντα, για να μαζευτούμε στο μέσα σπίτι. Θ’ αφήσουμε πίσω μας τους πύργους της[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλό το εστιατόριο (ή η καλή η ταβέρνα) είναι εκείνο στο οποίο πηγαίνεις «για το γλυκό». Εκείνο στο οποίο περιμένεις πώς και πώς να τελειώσει[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για το σιρόπι 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη 2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού 1 ξύλο κανέλας[...]
Πηγή: sidagi.grΑρωματικός και δροσερός χαλβάς για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι σπορέλαιο Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 5 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν νομίζατε μέχρι τώρα οτι ο τέλειος χαλβάς γίνεται με τις γνωστές αναλογίες 1-2-3-4, κάνατε λάθος... Τι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 4 1/2 κούπες νερό 2 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβάς σιμιγδαλένιος με σιρόπι πορτοκάλι Υλικά: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το σιρόπι: 2 φλιτζάνια φρέσκος[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr