Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Μια υπέροχη συνταγή σε όσους λατρευουν τον χαλβά. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. βούτυρο 100 γρ. κουκουνάρια 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ. ζάχαρη 400 γρ. γάλα Σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβάς πορτοκαλένιος ελαφρύς, ελαφρότατος, δροσερός και απολαυστικός. Χωρίς λιπαρά, χωρίς γάλα.Το πορτοκάλι τού χαρίζει γεύση, χρώμα και όξινους τόνους στην[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣυστατικά 3φλ.γάλα 2φλ.σιμιγδάλι χονδρό 2φλ.ζάχαρη 1φλ.του καφέ λάδι 2κ.σ.βούτυρο Αραβοσιτέλαιο για τη φόρμα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 150γρ.μαρμελάδα πορτοκάλι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 220gr.ζάχαρη 220gr.σιμιγδάλι ψιλό 500ml γάλα 1κ.σ.λάδι 2κ.σ.ροδόνερο Το ξύσμα 1 πορτοκαλιού 3κ.σ.αμύγδαλα φιλέ καβουρντισμένα 2κ.σ.σταφίδες[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά Για τον Χαλβά: 75 ml σπορέλαιο 150 gr σιμιγδάλι χοντρό Σιρόπι: 375 ml νερό 250 gr ζάχαρη 50 ml Τεντούρα Ξύλο κανέλλας Γαρύφαλλα 1/4 λεμόνι Για την κρέμα:[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠαραδοσιακό γλυκό με ξεχωριστή γεύση για όλες τις ώρες. Υλικά Για 4-6 άτομα 200 γραμμάρια ζάχαρη 300 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό χυμό από 1 πορτοκάλι και το ξύσμα[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΈνας αρωματικός σιμιγδαλένιος χαλβάς τόσο επίκαιρος λόγω νηστείας, όσο και ιδιαίτερος, λόγω της προσθήκης του μελιού.Το μέλι χαρίζει στον χαλβά μια πιο soft[...]
Πηγή: kitchenstori.esΧαλβάς λευκός ψυγείου με μαρμελάδα Ένα γλυκό πανεύκολο, με φανταστική γεύση, δροσερό αφού διατηρείται στο ψυγείο και οικονομικό. Υλικά 1 λίτρο + 1 φλ. φρέσκο[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά Σιμιγδάλι χοντρό 5 κουταλιές σούπας Νισεστέ 1 κουταλάκι γλυκού Γάλα 2 ποτήρια νερού Σπανάκι 8-10 φύλλα με 1/2 ποτήρι νερό διαλυμένα στο μπλέντερ Ζάχαρη[...]
Πηγή: chefoulis.grΑν τον θέλετε νηστίσιμο απλά μην βάλετε βούτυρο. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. ζάχαρη 2 κονσέρβες γάλα καρύδας 100 ml κρέμα καρύδας 2 ξυλαράκια κανέλα 2 μοσχοκάρφια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3/4 νεροπότηρου σησαμέλαιο 2 κ.σ. βούτυρο πρόβειο 2 νεροπότηρα χονδρό σιμιγδάλι 3 νεροπότηρα ζάχαρη 2 νεροπότηρα νερό 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο 2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr9 κουταλιές ανάλατο βούτυρο ½ κουταλάκι στίγματα κρόκου 1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κουταλιές καυτό γάλα 2 φλιτζάνια γάλα 1/3 φλιτζάνι ωμά φιστίκια Αιγίνης 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookPathfinder Food - WebTV series. Σειρά επεισοδίων για την ιστορία των γεύσεων και των τροφών. Χαλβάς: Η ίδια η λέξη προέρχεται από την αραβική ρίζα hulw, που[...]
9 κουταλιές ανάλατο βούτυρο ½ κουταλάκι στίγματα κρόκου 1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κουταλιές καυτό γάλα 2 φλιτζάνια γάλα 1/3 φλιτζάνι ωμά φιστίκια Αιγίνης 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠολύ καλός!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑλλιώτικος λευκός αφράτος χαλβάς σιμιγδαλιού με ινδοκάρυδο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα σπορέλαιο ή 1/2 κούπα σπορέλαιο- 1/2 κούπα βούτυρο 1 2/3 κούπας χοντρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλ. σιμιγδαλι ψιλό 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. βουτυρο 2 1/2 φλ. ζαχαρη 3 φλ. γαλα 2 φλ. νερο 1/2 φλ αμυγδαλοψυχα ασπρισμενη 3 ξυλακια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΑΜΠΛ Για το κραμπλ ζυμώνουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την άχνη ζάχαρη, το αλεύρι και το ταχίνι στο μίξερ με το φτερό, αρκετή ώρα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr