Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
20 ml ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, το λευκό και τρυφερό μέρος, ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 2 φιλέτα ή φέτες σολομού (περίπου 200[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΤον τελευταίο καιρό περνάω φάση περίεργη με το φαγητό. Ενώ είμαι μεγάλη φαν της κατσαρόλας, όλο και περισσότερο με βρίσκω να πειραματίζομαι με απλά a la[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά 4 φιλέτα σολομού (150γρ. το καθένα περίπου) Ελαιόλαδο Αλάτι – πιπέρι Για τη σαλάτα 2 ώριμα αβοκάντο 1 κούπα ντοματίνια 1 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: megatv.com/cook{Για το σολομό και τις φακές} 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 σκ. σκόρδο 1 καυτερή πιπέρια 1 κ.γ. κόλιανδρο 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. πάστα[...]
Πηγή: argiro.grΓια τον σολομό 2 φιλέτα σολομό με το δέρμα περίπου 180 γρ. έκαστο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 50 γρ. παγωμένη[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα γευστικό πιάτο για όλη την οικογένεια. Τι χρειαζόμαστε: Σολομό φιλέτο περίπου 1,5 κιλό, κομμένο στα 4 Αρκετά μανιτάρια σε φετάκια (κονσέρβα ή άσπρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦιλέτα Σολωμού ψημένα με δενδρολίβανο, και σάλτσα ζαφεράνο (με σαφράν). Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα σολωμού (κομμένα κατά μήκος του κοκκάλου 4 με 5 εκατοστά) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌλοι γνωρίζουμε το πόσο απαραίτητο για την υγεία μας είναι αυτό το ψάρι του βορρά! Με τα θαυματουργά Ω3 λιπαρά του και το πολύ ασβέστιο, αποτελεί μια σπάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr