Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Οι σκανδιναβοί ψαράδες ήξεραν πολύ καλά πώς να διατηρούν τους σολομούς που έπιαναν: Τους αλάτιζαν και τους έθαβαν στην άμμο, όπου τους άφηναν μέχρι να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Κάποτε θεωρούσα ότι ο πιο αταίριαστος συνδυασμός που θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει στο φαγητό θα ήταν το ψάρι με τα ζυμαρικά. Τελικά, έκανα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1 κιλό φιλέτο σολoμό με δέρμα, χωρίς κόκκαλα 600 γρ. ζάχαρη 400 γρ. αλάτι χοντρό 500 γρ. χυμό πορτοκάλι 100 γρ. κονιάκ ή μπράντι 2 κ.σ. πιπέρι σε κόκκους 8[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 ματσάκια άνηθο 1 κιλό φιλέτο σολομό με δέρμα, χωρίς κόκκαλα Για τη μαρινάδα 400 γρ. αλάτι χοντρό 600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 500 γρ. χυμό πορτοκάλι 100 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com