Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 81 συνταγές
Υλικά: 200 γρ. βούτυρο (απ'το ψυγείο) 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 αυγό 300 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν 200 γρ. μαρμελάδα (ό,τι θέλουμε) Εκτέλεση: Βάζουμε[...]
Πηγή: greekcook.grΟι Άγγλοι την λένε Greek jam tart, και είναι ένα πανεύκολο γλυκό! Υλικά 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου κομμένο σε κύβους 3 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ πάστα φλώρα είναι από τα πολύ κλασσικά και αγαπητά σε όλους, σπιτικά γλυκά. Ταιριάζει με τον πρωϊνό ή απογευματινό σας καφέ. Πάει με παρέα, ή και χωρίς,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑν τύχει να βρεθείτε με φρούτα που παραγίνανε ή δεν τα τρώτε για κάποιον λόγο, φτιάξτε μια ωραία πάστα-φλώρα με καραμελωμένα φρούτα αντί για την κλασσική[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: 1/3 κούπας χυμό πορτοκαλιού 1 κούπα καλαμποκέλαιο 1/3 κούπας ζάχαρη ξύσμα ενός πορτοκαλιού ή 1 βανίλια 3 1/2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 βανίλιες ελάχιστο αλάτι 150 γρ. βούτυρο κομένο σε κομματάκια όχι λιωμένο 1/2 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ 3/4 κούπα ζάχαρη[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κιλό αλεύρι Αλλατίνη ( για όλες τις χρήσεις) 1 βιτάμ (εγώ έβαλα Lurpak) 1 ποτήρι λάδι 2,5 ποτήρια ζάχαρη 3 αυγά 2,5 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ 0,5[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ πιο γνωστή, κλασική και αγαπημένη τάρτα, με το όμορφο, χαρακτηριστικό, δικτυωτό τελείωμα είναι ιδανική για πρωινό ή απογευματινό καφέ. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grή Pasta frolla κατά το Ιταλικόν Σας αρέσει η πάστα φλώρα;; Εμένα πάρα πολύ !! Μια από τις πιο ωραίες που έχω δοκιμάσει είναι αυτή της νύφης μου της Ρένας. Μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά : 2 φλ. τσαγιού μαρμελάδα φράουλα (ή οποιαδήποτε της αρεσκείας σας) Για τη βάση: 450 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γραμμ. βούτυρο σε[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ βάση αυτής της συνταγής γίνεται καταπληκτική! Αφράτη, μπισκοτένια και όσο πρέπει τριφτή, σας συνιστώ να την δοκιμάσετε σε μηλόπιτα κλειστή ή ανοιχτή, σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΔε θα μιλήσω καθόλου για τα προβλήματα της χώρας, τι να πω άλλωστε (I am speechless, που λένε), θα σας μιλήσω για το δικό μου πρόβλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜερίδες: 9 Xρόνος: 50' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 1 πακέτο αλεύρι φαρίν απ,κι ίσως χρειαστεί και λίγο παραπάνω 1 κουταλιά σούπας κονιάκ 1 νεροπότηρο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣυνήθως, έχω έμπνευση όταν είμαι σε κατάσταση χαλάρωσης! Όταν ποτίζω για παράδειγμα τα λουλουδάκια μου ή όταν απολαμβάνω ένα αρωματικό μπάνιο. Αυτή η έμπνευση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟχι με μαρμελάδα σύκο αλλά με σύκα!! Πεντανόστιμη και υγιεινή, αφού έχει πολλή λιγότερη ζάχαρη από άλλες... Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 450 γρ. αλεύρι 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμη και νηστίσιμη! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα καλαμποκέλαιο 1/3 κούπας χυμό πορτοκάλι 3 κουταλιές κονιάκ 1/3 κούπας ζάχαρη ξύσμα πορτοκαλιού ή βανίλια 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠειραματίστηκα με μια συνταγή πάστα φλώρας χρησιμοποιώντας πιο υγιεινά υλικά, καθώς και τη μαρμελάδα καρότου της Sitronella. Το αποτέλεσμα; Με ενθουσίασε! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠάστα Φλώρα του...Αφρού. Σας αρέσει η πάστα φλώρα και την φτιάχνετε συχνά ή την αγοράζετε έτοιμη. Μάθετε να τη λέτε και σωστά.Το πραγματικό της όνομα δεν είναι[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr