Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Εύκολη συνταγή που μου την έμαθε πέρσι το καλοκαίρι ένας φίλος ιταλός. Θα αρέσει κυρίως στα παιδιά γιατί είναι χωρίς κόκκαλο και ιδιαίτερα τραγανός. Υλικά 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΣύμφωνα με το Λευτέρη τον ψαρά μας ο καλύτερος γαύρος για ξιδάτος είναι το Μάρτιο, γι αυτό κι εγώ που τον εμπιστεύομαι πήρα ένα κιλό έτσι για το καλό τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈχω έντονη διάθεση για ένα νοσταλγικό ταξίδι! Λέω να πάμε μαζί σ’ ένα πανέμορφο Ελληνικό νησί που επισκέφτηκα για πρώτη φορά, πριν πολλά χρόνια, και το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο καλοκαίρι μάλλον ήρθε μετά από τα νάζια του με τις βροχούλες κι εμείς μαζευόμαστε με καλή παρέα και όλο τσιμπολογάμε, μετά βέβαια φταίει η ζυγαριά που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά 20-25 μεγαλούτσικοι γαύροι 3 σκ. σκόρδο σε φετάκια 1/2 φλιτζ. τσ. λευκό κρασί 5-6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 24 γαύροι Μαρινάδα 2 λεμόνια 2 σκόρδα 2 κ.σ. μέλι 6 φύλλα κόλιανδρο φρέσκο Λίγα φύλλα μαϊντανού 10 cl ελαιόλαδο 1 κ.γλ. αλάτι χονδρό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. γαύρος πολύ φρέσκος 5-6 σκ. σκόρδο, σε λεπτά φετάκια 1/2 φλ.τσ. μαϊντανός, πολύ ψιλοκομμένος 2 κ.σ. φύλλα βασιλικού μικρά ή ψιλοκομμένα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜέχρι πρόσφατα το γαύρο τον τηγάνιζα μόνο με αλεύρι και ολόκληρο, μέχρι που βρήκα αυτόν τον τρόπο... δεν μένει γαυράκι για γαυράκι και ειναι πεντανόστιμο...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΨαράκι σήμερα, γαύρο. Ψητό στον φούρνο αλλά τραγανό, σαν τηγανητό. Πανεύκολη συνταγή, γίνεται γρήγορα και τρώγεται ακόμη γρηγορότερα!!!! Δοκιμάστε την. Για[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΝόστιμος και υγιεινός μεζές, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι και χωρίς πολύ αλάτι! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρος μεγάλος ή σαρδέλες 2-3 μπουκάλια ξύδι απλό αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook½ κιλό ξίδι 1 χούφτα χοντρό αλάτι 1 κιλό γαύρο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ γαύρος είναι το αγαπημένο μου ψάρι.Μου αρέσουν όλες οι εκδοχές μαγειρέματος του.Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι όταν "τσιτσιρίζεται" μέσα στο τηγάνι.Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓαύρος !!!!! Το αγαπημένο μου ψάρι.Τι μπαρμπούνια ,τι ξιφίας,τι συναγρίδα...όταν έχω γαύρο τα ξεχνάω όλα! Εύκολο,γρήγορο,ζουμερό και νόστιμο πιάτο. Ας δούμε[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook½ κιλό ξίδι 1 χούφτα χοντρό αλάτι 1 κιλό γαύρο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια παραλλαγή για να τηγανίσουμε το γαύρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό γαύρο φρέσκο καθαρισμένο (χωρίς κεφάλι) 2 ποτήρια ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ γαύρος είναι ένα από τα πλέον υγιεινά και γευστικά ψάρια των ελληνικών θαλασσών και ταυτόχρονα ένα από τα πιο οικονομικά. Μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr