Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά γαλοπούλα: 1, περίπου 3½ κιλά μαργαρίνη: 60 γρ. μπράντι: 60 ml Για τη γέμιση και το γαρνίρισμα ελαιόλαδο ή μαργαρίνη: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΑναρτήθηκε στις 12/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή η “Κλασική” Χριστουγεννιάτικη Γεμιστή Γαλοπούλα!!! Μια συνταγή[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 19/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και μήλα & σάλτσα μήλου Μια συνταγή για Γαλοπούλα[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 21/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή με ξηρά φρούτα & ξηρούς καρπούς Μια συνταγή για μια υπέροχη[...]
Πηγή: sintayes.grΚαι όμως η γαλοπούλα δεν είναι τόσο δύσκολη στο μαγείρεμα όσο νομίζετε! Αν προσέξετε 2-3 πράγματα σε καθένα από τα 5 στάδια της προετοιμασίας της θα δείτε πόσο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 γαλοπούλα περίπου 3 ½ κιλά 60 γρ βούτυρο 60 ml κονιάκ Για τη γέμιση και το γαρνίρισμα 60 ml ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τριμμένο 60 γρ. ρύζι 60 ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ πλούσια γλυκιά γέμιση και η σάλτσα για την γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα -το γνωστό μας gravy- υπεραρκούν για συνοδεία του λευκού κρέατος. γαλοπούλα γεμιστή[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Γεμιστή Γαλοπούλα είναι μία παραδοσιακή συνταγή που συνήθως δεν λείπει από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δείτε εδώ τη δική μου αγαπημένη συνταγή για την[...]
Πηγή: alwayshungry.gr1 γαλοπούλα κατεψυγμένη γαλλικής προέλευσης (με θερμόμετρο) 4.5 κιλά περίπου (θα την βρείτε σε όλα τα μεγάλα super market) 300-350 γρ. κιμά χοιρινό 1 φάκελο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά, 200 ξεφλουδισμένα κάστανα (1 ½ φλ. περίπου, δες σημείωση) μοιρασμένα, 100 γρ. φρέσκα μανιταράκια, σε φετάκια, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 10 άτομα 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά, 200 κάστανα, βρασμένα, ξεφλουδισμένα και τεμαχισμένα (ή κάστανα ολόκληρα κονσέρβας), 100 γρ. φρέσκα μανιταράκια σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 10 άτομα 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά, 200 κάστανα, βρασμένα, ξεφλουδισμένα και τεμαχισμένα (ή κάστανα ολόκληρα συσκευασμένα ή κατεψυγμένα), 100 γρ. φρέσκα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Για 10 άτομα) 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 200 κάστανα, βρασμένα, ξεφλουδισμένα και τεμαχισμένα (ή κάστανα ολόκληρα κονσέρβας) 100 γρ. φρέσκα μανιταράκια, σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά γαλοπούλα: 1, περίπου 3½ κιλά μαργαρίνη: 60 γρ. μπράντι: 60 ml Για τη γέμιση και το γαρνίρισμα ελαιόλαδο ή μαργαρίνη: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.com