Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Αν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά μοσχάρι: 800 γρ., κατάλληλο για βραστό (ποντίκι ή ελιά) κομμένο σε κύβους καρότα: 2 καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες σέλινο: 2 κλωνάρια,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχάρι: 800 γρ., κατάλληλο για βραστό (ποντίκι ή ελιά) κομμένο σε κύβους καρότα: 2 καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες σέλινο: 2 κλωνάρια,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ Για τη σούπα 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι 1 κύβο ζωμό βοδινού Maggi 2 κρεμμύδια 1 πράσο 2 καρότα 3 στικ σέλερι 1 φινόκιο ½ κ.γ. μπούκοβο Χυμό και ξύσμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookκρεατόσουπα από μοσχαρίσια μάγουλα, αρωματισμένη με κάρδαμο Αν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η[...]
Πηγή: pandespani.com0,5 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μικρές μερίδες 2 πατάτες κομμένες κυδωνατες 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com