Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
600 γρ. καλαμάρια 2 σκελίδες σκόρδου 1 λεμόνι 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά λάδι αλάτι Πλένετε τα καλαμάρια,αφαιρείτε την πέτσα και τα κόβετε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook600 γρ. καλαμάρια 2 σκελίδες σκόρδου 1 λεμόνι 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά λάδι αλάτι Πλένετε τα καλαμάρια,αφαιρείτε την πέτσα και τα κόβετε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Άλλη μια εύκολη, γρήγορη νόστιμη και νηστίσιμη συνταγή με ξεροτηγανισμένα καλαμάρια του κουτιού. Υλικά 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΙδού πώς ένας παραδοσιακός αγαπημένος μεζές του ούζου φλερτάρει ακόμη περισσότερο μαζί του, χάρη στο καυτερό κουρκούτι που τον ντύνει. Υλικά ½ κιλό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοναδική συνταγή για τα καλαμάρια σας που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Πέστο Λάδι Σκόρδο 3 φύλλα δυόσμο 4 αμπελόφυλλα 100 γρ ξινομυζύθρα μια κούπα αμύγδαλα 1 μεγάλο καλαμάρι. Εκτέλεση Παίρνουμε το καλαμάρι μας το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 3 μεγάλα καλαμάρια (400 γρ. περίπου) καθαρισμένα 3/4 φλ. κορν φλάουερ ½ φλ. αλεύρι 2 κουταλάκια χοντροαλεσμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια χοντροαλεσμένο[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥΛΙΚΑ Για το καλαµαράκι 2 φλ. µικρό καλαµάρι κοµµένο σε ροδέλες, 1 φλ. αλεύρι, 1 φλ. φρυγανιά, ½ κουταλάκι εστραγκόν (τάραγκον), ½ κουταλάκι θυµάρι, ½[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 500 γρ. κρίκοι καλαμαριών ξεπαγωμένοι, 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες, 1 λεμόνι, 1 φλ. αλεύρι, 2 αβγά, 2/3 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, 4 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. κρίκοι καλαμαριών ξεπαγωμένοι, 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες, 1 λεμόνι, 1 φλ. αλεύρι, 2 αβγά, 2/3 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, 4 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 3 μεγάλα καλαμάρια (400 γρ. περίπου) καθαρισμένα 3/4 φλ. κορν φλάουερ ½ φλ. αλεύρι 2 κουταλάκια χοντροαλεσμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια χοντροαλεσμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για το καλαµαράκι 2 φλ. µικρό καλαµάρι κοµµένο σε ροδέλες, 1 φλ. αλεύρι, 1 φλ. φρυγανιά, ½ κουταλάκι εστραγκόν (τάραγκον), ½ κουταλάκι θυµάρι, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1/2 κιλό καλαμάρι σε ροδέλες 1/2 κρεμμύδι πολτοποιημένο 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις πιπέρι αλάτι 1 κ.γλ. άνηθο ηλιέλαιο Οδηγίες Παίρνουμε το καλαμάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr