Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μια πολύ καλοκαιρινή, ραφινάτη και λίγο διαφορετική γεύση από τη συνηθισμένη που έχουμε για τα καλαμαράκια. Τη συνταγή τη βρήκα στο Γαστρονόμο, αλλά σας τη[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 μεγάλο καλαμάρι Αλάτι Πιπέρι Λάδι 1 ντομάτα για το ντεκόρ Υλικά για το πέστο 100 γραμ .μυζήθρα 1 σκελίδα σκόρδο 4 φύλλα δυόσμου 50 γραμ .καβουρδισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚαλαμάρι Σκόρδο (εννοείται) Αρακάς Καλαμπόκι Τσίλι (πάντα, παντού) Καλαμάρι.. από την λαϊκή η κατεψυγμένο στα Σ.Μάρκετ, σχετικά ακριβό θα το πάρεις οπουδήποτε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. καλαμάρι KALLIMANIS 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 2 κουτ. σούπας κάππαρη 5 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά καλαμάρια: 4, το καθένα περίπου 200 γρ. κρέμα γάλακτος: 1/2 λίτρο καλαθάκι Λήμνου: 130 γρ. τριμμένο βασιλικός πλατύφυλλος: 10 φύλλα ψιλοκομμένα ρίγανη:[...]
Πηγή: icookgreek.com450 γρ. καλαμάρια 5 σκελίδες σκόρδο 3 εκ. πιπερόριζα 100 γρ. πράσινη πιπεριά 100 γρ. γλυκομπίζελα 1 ½ κ.σ. φυστικέλαιο 2 κ.γ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookφωτογραφίες: Γιάννα Πισσάνου Αν το ψήσιμο του κρέατος στο bbq τείνει να θεωρείται ανδρική υπόθεση, όταν σημάνει η ώρα των ψαρικών-θαλασσινών να ανέβουν στην[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 3 μεγάλα καλαμάρια (400 γρ. περίπου) καθαρισμένα 3/4 φλ. κορν φλάουερ ½ φλ. αλεύρι 2 κουταλάκια χοντροαλεσμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια χοντροαλεσμένο[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓλυκιά σαν μαρμελάδα και καυτή σαν φωτιά! Φτιάξε αυτή τη φανταστική, πικάντικη μαρμελάδα και σέρβιρέ την με καλαμάρι στη σχάρα. Υλικά 1 κιλό καλαμάρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 3 μεγάλα καλαμάρια (400 γρ. περίπου) καθαρισμένα 3/4 φλ. κορν φλάουερ ½ φλ. αλεύρι 2 κουταλάκια χοντροαλεσμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια χοντροαλεσμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο ψητό καλαμάρι είναι απ’ τα πιο κομψές και νόστιμες, απλές, θαλασσινές γεύσεις, γεμάτο γλύκα. Μια γεύση φιλόξενη, ανοιχτή στο ταίριασμα με κάτι πληθωρικό[...]
Πηγή: caruso.gr